Eigentijdse smaken en seizoenscreaties

Als voormalig chef-kok van een bistro kookte ik voor het festival Rock en Seine.
Automatisch vertaald
Cateraar in Neuilly-sur-Seine
Bij je thuis

Brunch festif

€ 45 
Boeken kan vanaf € 600
De perfecte volgende dag van je reis of evenement. Een feestelijke en royale brunch: brioche met zeldzame kruiden, scharreleieren en zelfgemaakt gestoomd brood, fijne Tarte Tatin en chai-slagroom, bloemige mocktail en troostende warme dranken. Een gastronomische pauze om elkaar te ontmoeten en het feest te verlengen.

Hedendaagse cocktail

€ 48 
Boeken kan vanaf € 960
Creatieve en elegante hapjes, geserveerd in cocktailformaat voor je recepties, bruiloften of bedrijfsevenementen. De recepten benadrukken biologische producten en evolueren met de seizoenen: gepofte rijsttegel met bietenhummus en vijgen, brioche perdue en witte vistartaar met yuzu, arancini met zeldzaam kruidenpesto en gerookte knoflook, tonkaboonfinancier, kenmerkende karamel miso brownie...

Uitzonderlijk banket

€ 80 
Boeken kan vanaf € 1.200
Een uitzonderlijk banket om je gasten rond een grote tafel te verzamelen. Biologische producten, gedeelde gerechten en spectaculaire desserts: langzaam gekookt lamsvlees en chocolademunt, gigantische pavlova of Italiaanse meringuecake, kaasbuffet, zelfgebakken brood en opgeklopte boter. Een vriendelijke en verfijnde ervaring, ideaal voor bruiloften, seminars of bedrijfsfeesten aan het einde van het jaar.

Met privégeld

€ 180 
Kant-en-klare culinaire begeleiding voor een of meer dagen. Van ontbijt tot diner, ik zorg de hele dag voor je gasten: op maat gemaakte menu's, seizoensproducten, vloeiende service en attente aanwezigheid. Ideaal voor bruiloften, bedrijfsuitjes of filmen waar elk moment telt.
Je kunt Margot een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Cateraar
3 jaar ervaring
Ik was chef de partie in het bistronomische restaurant Crème, bij Severino Malerba.
Overzicht carrière
Ik kookte voor de VIP-zone van Rock en Seine en organiseerde een pop-up restaurant.
Informatie en training
Ik heb een professioneel kookcertificaat behaald met een zeer goede vermelding.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Neuilly-sur-Seine, Parijs, Versailles en Rambouillet. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Margot host als particulier

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 180 
Gratis annuleren

Cateraars op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Eigentijdse smaken en seizoenscreaties

Als voormalig chef-kok van een bistro kookte ik voor het festival Rock en Seine.
Automatisch vertaald
Cateraar in Neuilly-sur-Seine
Bij je thuis
€ 180 
Gratis annuleren

Brunch festif

€ 45 
Boeken kan vanaf € 600
De perfecte volgende dag van je reis of evenement. Een feestelijke en royale brunch: brioche met zeldzame kruiden, scharreleieren en zelfgemaakt gestoomd brood, fijne Tarte Tatin en chai-slagroom, bloemige mocktail en troostende warme dranken. Een gastronomische pauze om elkaar te ontmoeten en het feest te verlengen.

Hedendaagse cocktail

€ 48 
Boeken kan vanaf € 960
Creatieve en elegante hapjes, geserveerd in cocktailformaat voor je recepties, bruiloften of bedrijfsevenementen. De recepten benadrukken biologische producten en evolueren met de seizoenen: gepofte rijsttegel met bietenhummus en vijgen, brioche perdue en witte vistartaar met yuzu, arancini met zeldzaam kruidenpesto en gerookte knoflook, tonkaboonfinancier, kenmerkende karamel miso brownie...

Uitzonderlijk banket

€ 80 
Boeken kan vanaf € 1.200
Een uitzonderlijk banket om je gasten rond een grote tafel te verzamelen. Biologische producten, gedeelde gerechten en spectaculaire desserts: langzaam gekookt lamsvlees en chocolademunt, gigantische pavlova of Italiaanse meringuecake, kaasbuffet, zelfgebakken brood en opgeklopte boter. Een vriendelijke en verfijnde ervaring, ideaal voor bruiloften, seminars of bedrijfsfeesten aan het einde van het jaar.

Met privégeld

€ 180 
Kant-en-klare culinaire begeleiding voor een of meer dagen. Van ontbijt tot diner, ik zorg de hele dag voor je gasten: op maat gemaakte menu's, seizoensproducten, vloeiende service en attente aanwezigheid. Ideaal voor bruiloften, bedrijfsuitjes of filmen waar elk moment telt.
Je kunt Margot een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Cateraar
3 jaar ervaring
Ik was chef de partie in het bistronomische restaurant Crème, bij Severino Malerba.
Overzicht carrière
Ik kookte voor de VIP-zone van Rock en Seine en organiseerde een pop-up restaurant.
Informatie en training
Ik heb een professioneel kookcertificaat behaald met een zeer goede vermelding.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Neuilly-sur-Seine, Parijs, Versailles en Rambouillet. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Margot host als particulier

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.

Cateraars op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?