Sterrenkok Keith Rhodes presenteert
Chef-kok Keith Rhodes is twee keer genomineerd voor de James Beard Award. Een bekroonde chef-kok en culinaire ambachtsman bekend om Top Chef 9. Chef-kok creëert onvergetelijke eetervaringen die de smaken van de kust van Carolina vieren.
Automatisch vertaald
Kok in Wilmington
Bij je thuis
De Gullah Gee cee-ervaring
€ 85 € 85 per gast
Boeken kan vanaf € 637
Door chef-koks geleide zeevruchtenavond geïnspireerd op de kusttradities van Gullah Gheechee, met klassieke gerechten, krabrijst, okrastoofpot, gesmoorde garnalen en meer. Een smakelijk verhaal over voedselmigratie en regionale cultuur.
Vegetarisch 4-gangenmenu van de chef
€ 85 € 85 per gast
Boeken kan vanaf € 637
Geniet van een door een chef-kok bereid vegetarisch proefmenu met meerdere gangen met seizoensgebonden, met de hand geplukte lokale groenten. Grote smaken, zorgvuldig bereide gerechten. We kunnen ook tegemoetkomen aan alle dieetwensen. Veganistisch, glutenvrij enz. Je hebt nog nooit zulke groenten gehad... je zult het vlees niet missen.
Streetfoodproeverij met zes gangen
€ 90 € 90 per gast
Boeken kan vanaf € 637
James Beard nomineerde chef-kok Rhodes handgemaakte Aziatische degustatiemenu. met diverse smaken, zeker om de smaakpapillen te prikkelen. 1. Zomerse varkensrollades met citroengras 2. Krabcake.3. Zalm crudo, 4. Varkensbuikbroodje.
5. Hoisin BBQ ribben 6. Churro gekruide gebakken bakbananen met kokosdip
Oesteravond met locals
€ 107 € 107 per gast
Boeken kan vanaf € 637
Lokale boetiek oesters. Chef geselecteerd. Voorbereidingen omvatten rauw op 1/2 schelp met migoneete boter & kenmerkende hete saus, we zullen ook mijn persoonlijke favoriet "Dirty South Oysters; 1/2 schelp oesters gestapeld met collards, pimento kaas & spek crunch. We zullen ook genieten van Oyster sliders. Low Country-smaken en begeleide proefnotities. Een echte lokale eetervaring.
Low Country Boil & Bites (kreeften)
€ 115 € 115 per gast
Boeken kan vanaf € 637
Een ontspannen kookpot met zeevruchten uit de kust bestaat uit garnalen, mosselen, suikermaïs, rode aardappelen en gerookte worst. Werkt goed voor groepsdiners, levendige gesprekken en moeiteloos genieten. Boter, cocktail en hete sauzen inbegrepen. We kunnen sneeuwkrabbenpoten, blauwe krabben en kreeft toevoegen tegen betaling.
Klassiek steakdiner 2026
€ 128 € 128 per gast
Boeken kan vanaf € 637
Alleen het beste rundvlees voor deze steakervaring. Begin met Wilders Wagyu sliders, een salade van lokale sla, geroosterde Prime Filet Mignon, zoutkorst aardappel met truffelboter. Geserveerd met Burre Rouge-saus. Voeg krabcake, kreeftenstaart of jumbo garnalen toe tegen betaling. Eet smakelijk!
Je kunt Keith een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
25 jaar ervaring
Chef-kok Keith Rhodes, chef-kok en eigenaar @ Catch restaurant & Tacklebox kichen & VOYCE Bistro
Overzicht carrière
Uitgelicht op Food Network, 2x James Beard-finalist. Deelnemer aan seizoen 9 van Top Chef.
Informatie en training
CFCC, en zelf geleerd, hij verfijnde zijn vaardigheden door middel van fijne eetkeukens en ervaring
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Wilmington en Myrtle Beach. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Je kunt ook naar mij toe komen:
Wilmington, North Carolina, 28401, Verenigde Staten
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 134 Vanaf € 134 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?







