- Op Seattle geïnspireerde mediterrane kookles
Deze door een chef-kok geleide les combineert culinaire methodologie die ware gastvrijheid definieert. Je leert Seattle van boer tot bord te maken zoals ik het doe: eenvoudig, soulvol en geworteld in welzijn.
Automatisch vertaald
Kok in Sammamish
Aangeboden bij Private
Leren met lokale ingrediënten
€ 175 € 175 per gast
Boeken kan vanaf € 846
Ervaar een gastvrije, praktische omgeving. Deze les is bedoeld om zelfvertrouwen op te bouwen in de keuken. Fouten maken hoort erbij en elk gerecht wordt verrijkt met een smaakvolle saus. Van levendige salades tot bevredigende voorgerechten en zelfs dessert, je maakt een volledig menu dat zowel heerlijk als prachtig is. Perfect voor fijnproevers, teams of groepen die willen verbinden, leren en genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring.
Leer pasta maken
€ 183 € 183 per gast
Boeken kan vanaf € 1.271
Leer verse pasta te maken met alleen bloem, water en je handen - de originele gereedschap van de keuken. In deze intieme, praktische les vorm je traditionele stijlen die zijn doorgegeven via mediterrane keukens, allemaal in een gezellige thuisomgeving in Seattle. Of je nu nieuw bent in pasta of je techniek wilt verfijnen, je vertrekt met vertrouwen, heerlijke creaties en een diepere verbinding met de kunst van het koken
Noem dat recept Italië of Griekenland
€ 183 € 183 per gast
Boeken kan vanaf € 1.696
Wil je het? Je hebt het... noem dat recept uit Italië of Griekenland en laten we gaan
Je kunt Claudia een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn specialiteiten
Waar je naartoe gaat
Private
Sammamish, Washington, 98074, Verenigde Staten
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 8 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 175 Vanaf € 175 per gast
Boeken kan vanaf € 846
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




