Paella's van een Spanjaard

Roberto, een Spanjaard in Minnesota, brengt alle spullen naar je locatie om een heerlijke paella, zeevruchten, kip of vegetarisch te bereiden, op de authentieke Spaanse manier.
Automatisch vertaald
Kok in Minneapolis
Bij je thuis

Kippenpaella

€ 26 
Boeken kan vanaf € 259
Dit is de authentieke kippenpaella uit Spanje, live bereid door Roberto. Gemaakt met malse kip, sperziebonen, boterbonen, artisjok, tomatensaus, saffraan, gerookte paprika en extra vierge olijfolie, allemaal gestoofd met Spaanse bombarijst in een rijke, hartige bouillon. Maak indruk op je gasten met een onvergetelijke paella-ervaring, wij brengen alles wat je nodig hebt! Kijk hoe we dit klassieke Spaanse gerecht ter plaatse bereiden en deel de kunst en traditie achter elke stap.

Vegetarische paella

€ 26 
Boeken kan vanaf € 259
Authentieke vegetarische paella uit Spanje, live bereid door Roberto. Vegetarische paella bevat geen vlees, maar artisjokharten, uien, knoflook, paprika, erwten en tomaten, allemaal gestoofd in een rijke groentebouillon en afgewerkt met citroenschijfjes als garnering. Maak indruk op je gasten met een onvergetelijke paella-ervaring, wij brengen alles wat je nodig hebt! Kijk hoe we dit klassieke Spaanse gerecht ter plaatse bereiden en deel de kunst en traditie achter elke stap.

Zeevruchten paella

€ 31 
Boeken kan vanaf € 303
Authentieke zeevruchtenpaella uit Spanje, live bereid door Roberto. Deze paella bevat garnalen, mosselen, calamari, mosselen en soms vis, gecombineerd met sofrito (een basis van tomatensaus, knoflook en uien), bombarijst, saffraan, paprika en visbouillon voor een zoute, gouden afwerking. Maak indruk op je gasten met een onvergetelijke paella-ervaring, wij brengen alles wat je nodig hebt! Kijk hoe we dit klassieke Spaanse gerecht ter plaatse bereiden en deel de kunst en traditie achter elke stap.
Je kunt Roberto Jose een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
8 jaar ervaring
15+ jaar paella's maken. Ik heb een grote zeevruchtenpaella gemaakt voor 90 mensen bij Johnson & Turner.
Overzicht carrière
Bedrijfseigenaren in Minnesota huren me in om voor hun jaarlijkse evenement te koken.
Informatie en training
Ik heb een food manager-licentie in MN. Ik heb van mijn familie in Spanje geleerd om paella te maken.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Princeton, Hastings, New Richmond en Zimmerman. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 80 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 26 
Boeken kan vanaf € 259
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Paella's van een Spanjaard

Roberto, een Spanjaard in Minnesota, brengt alle spullen naar je locatie om een heerlijke paella, zeevruchten, kip of vegetarisch te bereiden, op de authentieke Spaanse manier.
Automatisch vertaald
Kok in Minneapolis
Bij je thuis
€ 26 
Boeken kan vanaf € 259
Gratis annuleren

Kippenpaella

€ 26 
Boeken kan vanaf € 259
Dit is de authentieke kippenpaella uit Spanje, live bereid door Roberto. Gemaakt met malse kip, sperziebonen, boterbonen, artisjok, tomatensaus, saffraan, gerookte paprika en extra vierge olijfolie, allemaal gestoofd met Spaanse bombarijst in een rijke, hartige bouillon. Maak indruk op je gasten met een onvergetelijke paella-ervaring, wij brengen alles wat je nodig hebt! Kijk hoe we dit klassieke Spaanse gerecht ter plaatse bereiden en deel de kunst en traditie achter elke stap.

Vegetarische paella

€ 26 
Boeken kan vanaf € 259
Authentieke vegetarische paella uit Spanje, live bereid door Roberto. Vegetarische paella bevat geen vlees, maar artisjokharten, uien, knoflook, paprika, erwten en tomaten, allemaal gestoofd in een rijke groentebouillon en afgewerkt met citroenschijfjes als garnering. Maak indruk op je gasten met een onvergetelijke paella-ervaring, wij brengen alles wat je nodig hebt! Kijk hoe we dit klassieke Spaanse gerecht ter plaatse bereiden en deel de kunst en traditie achter elke stap.

Zeevruchten paella

€ 31 
Boeken kan vanaf € 303
Authentieke zeevruchtenpaella uit Spanje, live bereid door Roberto. Deze paella bevat garnalen, mosselen, calamari, mosselen en soms vis, gecombineerd met sofrito (een basis van tomatensaus, knoflook en uien), bombarijst, saffraan, paprika en visbouillon voor een zoute, gouden afwerking. Maak indruk op je gasten met een onvergetelijke paella-ervaring, wij brengen alles wat je nodig hebt! Kijk hoe we dit klassieke Spaanse gerecht ter plaatse bereiden en deel de kunst en traditie achter elke stap.
Je kunt Roberto Jose een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
8 jaar ervaring
15+ jaar paella's maken. Ik heb een grote zeevruchtenpaella gemaakt voor 90 mensen bij Johnson & Turner.
Overzicht carrière
Bedrijfseigenaren in Minnesota huren me in om voor hun jaarlijkse evenement te koken.
Informatie en training
Ik heb een food manager-licentie in MN. Ik heb van mijn familie in Spanje geleerd om paella te maken.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Princeton, Hastings, New Richmond en Zimmerman. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 80 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?