Chef Reinier
"De keuken die tot de zintuigen spreekt, de cultuur die tot het hart spreekt."
Chef-kok opgeleid in Cuba, vervolgens in Catalonië en het Baskenland, die lokale tradities en moderne technieken combineert: parilla, lage temperatuur...
Automatisch vertaald
Kok in Bayonne
Bij je thuis
Mediterraan menu
€ 120
Ontdek ons mediterrane menu, een ware culinaire reis met zuidelijke smaken. Begin met een Catalaanse fuet, gevolgd door een gouden en smeltende tortilla, voordat je geniet van een authentieke Catalaanse paella. Eindig op een zoete noot met een romige Catalaanse crème. Een zonnig, royaal menu vol karakter.
Oceaanmenu
€ 150
Ontdek ons Ocean Menu, een gastronomische tussenstop met mariene smaken. Begin met een toast van zalm rillettes, ga verder met geurige mosselen marinière en geniet dan van een vers gegrilde vis. Sluit af met een Baskische crèmecake, voor een typische en geruststellende zoete touch.
Je kunt Reinier een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
20 jaar ervaring
20 jaar ervaring van Havana tot Biarritz, chef-kok aan de Baskische kust.
Overzicht carrière
Een unieke handtekening die creativiteit, discipline en culinaire nieuwsgierigheid combineert.
Informatie en training
Opgeleid in Cuba, Catalonië en Baskenland, traditie en moderne technieken.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Bayonne, Anglet, Biarritz en Saint-Jean-de-Luz. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Reinier host als particulier
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 120
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?



