Duurzame tafel van chef-kok Andria
Ik vertel mijn verhaal over eten met technieken die het beste van elk seizoen benadrukken en behouden, waarbij ik gedurfde smaken creëer op basis van traditie. Mijn klassieke achtergrond in een vooruitstrevende stijl
Automatisch vertaald
Kok in Seattle
Bij je thuis
Dessert
€ 18
Boeken kan vanaf € 104
Kies uit donkere chocolade-bloedsinaasappelmousse of blauwe masacake met geroosterd maïsijs. Koude desserts worden bij je thuis bezorgd om op elk moment tijdens je verblijf van te genieten, of je nu een diner organiseert of gewoon een zoete traktatie nodig hebt
Handgemaakte gnocchi
€ 44
Boeken kan vanaf € 217
Verse, handgemaakte gnocchi met diverse sauzen, waaronder wild zwijnragout of seizoensgroenten (d.w.z. butternut squash, bruine boter en salie). Geserveerd met een seizoenssalade zoals bietencarpaccio of zomergroenten en een rustiek knoflookbrood. Dit kan voor een grote groep worden gemaakt en op elk moment tijdens je verblijf worden genoten.
Empanadas
€ 52
Handgemaakte chorizo picadillo empanadas per dozijn met escabeche en verse salsa's. Geweldig voor feestjes, snelle maaltijden of snacks onderweg
Carnitas
€ 65
Boeken kan vanaf € 277
Deze maaltijd is ideaal voor een feestje of kan tijdens je verblijf worden genoten als een hergebruikt ontbijt of taco's voor onderweg. Met langzaam gestoofde, lokale varkensschouder, vers gemaakte niet-gmo maïstortilla's, rijst, bonen, escabeche, salsa's en natuurlijk koriander, ui en limoen.
Pacific zeevruchtenplank
€ 109
Ervaar de Pacific Northwest door de lens van de zee. Laat me kiezen uit de beste visboeren van het gebied om te laten zien wat er uit het water komt! Deze maaltijd toont een momentopname van het beste van het beste, waaronder vis, schaaldieren, geroosterde aardappelen, venkelsalade, gegrild brood en citroen aioli. Deze zal zeker indruk maken!
Feestelijke schotels
€ 130
Het aanbieden van aangepaste feestelijke schotels van koud gezouten vlees, kaas en begeleidingen tot salsa bars met verse tostadas, Turkse grill, vegetarische opties, enz. We zijn blij om op verzoek tegemoet te komen aan dieetwensen en internationale stijlen. Elk bord is voor ongeveer 5-7 gasten.
Je kunt Andria een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
15 jaar ervaring
Chef-kok en eigenaar van Café Cultivo in Austin, Texas. Seizoensgebonden salsa's en zelf geteelde chilipepers
Overzicht carrière
Ontving een eervolle vermelding in Austin Chronicle Hot Sauce Festival 2014
Informatie en training
Meer dan 15 jaar ervaring met enkele van de beste chef-koks in de Verenigde Staten
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Seattle, Issaquah, Tacoma en Marysville. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 52
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?







