Boards and Bites van chef-kok Frank

Ik ben klassiek opgeleid in de Franse techniek en heb samengewerkt met topchefs die gespecialiseerd zijn in catering, restaurantservice en als privékok langs de Californische kust.
Automatisch vertaald
Kok in Pasadena
Bij je thuis

Modern comfort, 4-gangen

€ 217 € 217 per gast
Boeken kan vanaf € 867
Een eigentijdse kijk op de gerechten die als thuiskomen aanvoelen. Deze viergangs ervaring begint met een warme seizoenssoep en twee door de chef bereide hapjes. Het hoofdgerecht bestaat uit mals gestoofde korte rib, langzaam gekookt tot in de perfectie, gevolgd door een decadente warme broodpudding om af te maken.

Seizoensgebonden charcuterieplank

€ 304 € 304 per groep
Een prachtig samengestelde selectie van seizoenskazen, met de hand gesneden ambachtelijk vlees, verse bessen en knapperige groenten, gecombineerd met gastronomische crackers, noten en zelfgemaakte begeleiding.
Je kunt Frank een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
15 jaar ervaring
Chef-kok met 15 jaar ervaring in restaurants, catering en privé dineren.
Overzicht carrière
Ik werkte samen met Top Chef Rick Bayless bij The Red O in Los Angeles.
Informatie en training
Ik heb culinaire kunsten gestudeerd aan Le Cordon Bleu.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Pasadena, Newport Beach, Laguna Beach en Norco. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 304 Vanaf € 304 per groep
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Boards and Bites van chef-kok Frank

Ik ben klassiek opgeleid in de Franse techniek en heb samengewerkt met topchefs die gespecialiseerd zijn in catering, restaurantservice en als privékok langs de Californische kust.
Automatisch vertaald
Kok in Pasadena
Bij je thuis
€ 304 Vanaf € 304 per groep
Gratis annuleren

Modern comfort, 4-gangen

€ 217 € 217 per gast
Boeken kan vanaf € 867
Een eigentijdse kijk op de gerechten die als thuiskomen aanvoelen. Deze viergangs ervaring begint met een warme seizoenssoep en twee door de chef bereide hapjes. Het hoofdgerecht bestaat uit mals gestoofde korte rib, langzaam gekookt tot in de perfectie, gevolgd door een decadente warme broodpudding om af te maken.

Seizoensgebonden charcuterieplank

€ 304 € 304 per groep
Een prachtig samengestelde selectie van seizoenskazen, met de hand gesneden ambachtelijk vlees, verse bessen en knapperige groenten, gecombineerd met gastronomische crackers, noten en zelfgemaakte begeleiding.
Je kunt Frank een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
15 jaar ervaring
Chef-kok met 15 jaar ervaring in restaurants, catering en privé dineren.
Overzicht carrière
Ik werkte samen met Top Chef Rick Bayless bij The Red O in Los Angeles.
Informatie en training
Ik heb culinaire kunsten gestudeerd aan Le Cordon Bleu.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Pasadena, Newport Beach, Laguna Beach en Norco. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?