De Middellandse Zee verteld door de smaken

In elk gerecht transformeer ik de essentie, de smaken en de stijl van elk van mijn klanten in een unieke gastronomie.
Automatisch vertaald
Kok in Balearen
Bij je thuis

Middellandse Zee

€ 160 
Coca de Mallorca met houtskoolgebrande paprika's en ansjovis. Churro met garnalentartaar en tomatenpoeder. BURRATA, ZONGEDROOGDE TOMATEN SOFRITO, TONIJN EN BASILICUMPESTO MET AMANDELEN. GEROOSTERDE AVOCADO GEVULD MET CEVICHE, GEROOSTERDE TOMATEN-SALMOREJO EN AARDBEIEN. RAVIOLONES GEVULD MET MALLORCAANSE KAAS EN VERSE OREGANO. CORVINA MET ZEEVENKEL EN APPELCHUTNEY. PANNA COTTA MET FRUIT, BASILICUM EN IJS.
Je kunt Juan Carlos een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
22 jaar ervaring
Restaurant Kursall, Lasarte; Hotel Puerta America in Madrid; La alacena catering.
Informatie en training
Superieur in de horecakookkunst
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Balearen. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 17 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Juan Carlos host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 160 
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

De Middellandse Zee verteld door de smaken

In elk gerecht transformeer ik de essentie, de smaken en de stijl van elk van mijn klanten in een unieke gastronomie.
Automatisch vertaald
Kok in Balearen
Bij je thuis
€ 160 
Gratis annuleren

Middellandse Zee

€ 160 
Coca de Mallorca met houtskoolgebrande paprika's en ansjovis. Churro met garnalentartaar en tomatenpoeder. BURRATA, ZONGEDROOGDE TOMATEN SOFRITO, TONIJN EN BASILICUMPESTO MET AMANDELEN. GEROOSTERDE AVOCADO GEVULD MET CEVICHE, GEROOSTERDE TOMATEN-SALMOREJO EN AARDBEIEN. RAVIOLONES GEVULD MET MALLORCAANSE KAAS EN VERSE OREGANO. CORVINA MET ZEEVENKEL EN APPELCHUTNEY. PANNA COTTA MET FRUIT, BASILICUM EN IJS.
Je kunt Juan Carlos een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
22 jaar ervaring
Restaurant Kursall, Lasarte; Hotel Puerta America in Madrid; La alacena catering.
Informatie en training
Superieur in de horecakookkunst
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Balearen. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 17 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Juan Carlos host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?