Seizoensmenu: winterse handtekening, chef Neraudeau

Valentin Neraudeau, auteur van "van de familietuin tot uitzonderlijke tafels", die samenwerkte met Michel Guérard. Seizoensgebonden culinaire creaties aanpasbaar aan uw smaak en allergieën.
Automatisch vertaald
Kok in Arrondissement of Senlis
Bij je thuis

Winter Signature-menu

€ 280 € 280 per gast
Boeken kan vanaf € 5.600
aperitiefhapjes — voorgerecht — hoofdgerecht — dessert Fingerfood — 5 stuks Ingang Biologisch zachtgekookt ei, romige pastinaak met truffel, gerijpte Comté-kaas en krokant brood Gevogelte-emulsie, geroosterde hazelnootolie Borden Geroosterde kapoen met kastanjes Geglazuurde wortelgroenten Jus gereduceerd tot vin jaune, fijne koolrapenpuree Dessert Variatie van chocolade en praline Romige Grand Cru-chocolade, knapperige amandelpraline, tonkabonenijs, fijne cacaotuile

Winter Prestige Menu

€ 340 € 340 per gast
Boeken kan vanaf € 6.800
6 voorgerechten 2 hoofdgerechten dessert Fingerfood — 6 stuks Instapniveau - I Aarde Biologisch eierparfait, romige pastinaak en zwarte truffel, gerijpte Comté-kaas, kippenemulsie met hooi, knapperig brood Ingang— II Vleesgerecht Corrèze-kalfsvleesfilet in een walnoot- en truffelkorst Volle koffiejus Knolselderijpuree, pastinaak geglazuurd met boshoning Chocolade- en frambozendessert Grand Cru chocoladebol en frambozenhart Cacaocrumble, pittig frambozensorbet Warme chocoladesluier geserveerd aan tafel
Je kunt Guillaume Jamel een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
28 jaar ervaring
Valentin Nereaudau: privéchef en culinair consultant
Overzicht carrière
Valentin Neraudeau: deelname aan seizoen 4 van top chef
Informatie en training
Valentin Neraudeau: lid van de culinaire academie van Frankrijk
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise en Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Guillaume Jamel host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
Geen beschikbaarheid
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Seizoensmenu: winterse handtekening, chef Neraudeau

Valentin Neraudeau, auteur van "van de familietuin tot uitzonderlijke tafels", die samenwerkte met Michel Guérard. Seizoensgebonden culinaire creaties aanpasbaar aan uw smaak en allergieën.
Automatisch vertaald
Kok in Arrondissement of Senlis
Bij je thuis
Geen beschikbaarheid
Gratis annuleren

Winter Signature-menu

€ 280 € 280 per gast
Boeken kan vanaf € 5.600
aperitiefhapjes — voorgerecht — hoofdgerecht — dessert Fingerfood — 5 stuks Ingang Biologisch zachtgekookt ei, romige pastinaak met truffel, gerijpte Comté-kaas en krokant brood Gevogelte-emulsie, geroosterde hazelnootolie Borden Geroosterde kapoen met kastanjes Geglazuurde wortelgroenten Jus gereduceerd tot vin jaune, fijne koolrapenpuree Dessert Variatie van chocolade en praline Romige Grand Cru-chocolade, knapperige amandelpraline, tonkabonenijs, fijne cacaotuile

Winter Prestige Menu

€ 340 € 340 per gast
Boeken kan vanaf € 6.800
6 voorgerechten 2 hoofdgerechten dessert Fingerfood — 6 stuks Instapniveau - I Aarde Biologisch eierparfait, romige pastinaak en zwarte truffel, gerijpte Comté-kaas, kippenemulsie met hooi, knapperig brood Ingang— II Vleesgerecht Corrèze-kalfsvleesfilet in een walnoot- en truffelkorst Volle koffiejus Knolselderijpuree, pastinaak geglazuurd met boshoning Chocolade- en frambozendessert Grand Cru chocoladebol en frambozenhart Cacaocrumble, pittig frambozensorbet Warme chocoladesluier geserveerd aan tafel
Je kunt Guillaume Jamel een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
28 jaar ervaring
Valentin Nereaudau: privéchef en culinair consultant
Overzicht carrière
Valentin Neraudeau: deelname aan seizoen 4 van top chef
Informatie en training
Valentin Neraudeau: lid van de culinaire academie van Frankrijk
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise en Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Guillaume Jamel host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?