Privékok Daniella
Privédineren, catering, creatieve gerechten, verse ingrediënten.
Automatisch vertaald
Kok in Los Angeles
Bij je thuis
Kust van Italië
€ 174 € 174 per gast
Ervaar de smaken van de Italiaanse kust met een volledig menu met Napolitaanse mosselen, Caprese-salade met prosciutto, tagliatelle met truffels en klassieke panna cotta als dessert.
Lokaal - Verwen jezelf
€ 204 € 204 per gast
Boeken kan vanaf € 867
Geniet van een zorgvuldig samengestelde selectie van elke gang: kies een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Geniet van verse, lokale smaken, van veganistische salades tot rijke ribeye en decadente desserts zoals crème brûlée en chocoladelavacake.
Italiaans/Mediterraans - Uitstekend
€ 261 € 261 per gast
Geniet van een exclusieve Italiaanse/Mediterrane ervaring met een zorgvuldig samengestelde selectie van elke gang. Kies een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert uit verfijnde gerechten met verse zeevruchten, vegetarische lekkernijen en klassieke smaken verhoogd met truffels en rijke sauzen.
Je kunt Daniella een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
10 jaar ervaring
Meer dan 10 jaar, culinaire les in NYC, privékok in LA en NY.
Overzicht carrière
Uitgelicht in het Best Chef-programma van Food & Wine in 2015.
Informatie en training
Zelflerende kok; lesgegeven aan de beste culinaire school in NYC.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Los Angeles, Glendale, Santa Clarita en Torrance. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 174 Vanaf € 174 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




