1e Puccia Foodtruck in Frankrijk
Al 6 jaar laat onze foodtruck mensen kennismaken met puccia, een brood uit Puglia. Wij bieden onze diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven en zijn zichtbaar in Paris la Défense
Automatisch vertaald
Cateraar in Arrondissement of Dreux
Bij je thuis
Puccia ontdekken
€ 43 € 43 per gast
De privatisering van de foodtruck omvat een puccia en een begeleiding voor elke gast. Er wordt gekozen uit 20 recepten en deze kunnen worden aangevuld met opties zoals voorgerechten, drankjes of desserts.
Aperitief en puccia
€ 54 € 54 per gast
Deze proeverij bestaat uit een aperitief, een puccia en een begeleiding. Recepten worden geselecteerd uit het menu en naar behoefte kunnen opties worden toegevoegd.
Spritz et puccia
€ 76 € 76 per gast
Deze aanbieding omvat een aperitief met Spritz, een puccia met begeleiding, evenals desserts en koffie.
Je kunt Morgane een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
6 jaar ervaring
Opgericht in 2019, zijn wij de allereerste puccia foodtruck in Frankrijk.
Overzicht carrière
We hebben gewerkt tijdens de Olympische Spelen in Parijs of grote concerten zoals ACDC.
Informatie en training
De leden van ons team hebben een culinaire certificering en CAP Cuisine
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Arrondissement of Dreux, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement d'Étampes en Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Morgane host vanuit een bedrijf
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 43 Vanaf € 43 per gast
Gratis annuleren
Cateraars op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




