Traditionele Italiaanse keuken door Stephan

De chef-kok/eigenaar van Rossoblu, ik heb als gastjurylid op Top Chef en Hell's Kitchen gezeten.
Automatisch vertaald
Kok in Los Angeles
Bij je thuis

Gevoelvolle Italiaanse maaltijd

€ 212 € 212 per gast
Geniet van een traditioneel Italiaans diner met handgerolde pasta, verse producten van de markt en hoogwaardige zeevruchten en vlees.
Je kunt Steve & Dina een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
27 jaar ervaring
Ik ben momenteel eigenaar en exploitant van Rossoblu en Superfine Pizza in Los Angeles.
Overzicht carrière
Mijn restaurant Sotto werd erkend als een van de beste nieuwe restaurants van Esquire in de VS.
Informatie en training
Ik ben afgestudeerd aan UC San Diego en het Institute of Culinary Education in New York.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Los Angeles. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 212 Vanaf € 212 per gast
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Traditionele Italiaanse keuken door Stephan

De chef-kok/eigenaar van Rossoblu, ik heb als gastjurylid op Top Chef en Hell's Kitchen gezeten.
Automatisch vertaald
Kok in Los Angeles
Bij je thuis
€ 212 Vanaf € 212 per gast
Gratis annuleren

Gevoelvolle Italiaanse maaltijd

€ 212 € 212 per gast
Geniet van een traditioneel Italiaans diner met handgerolde pasta, verse producten van de markt en hoogwaardige zeevruchten en vlees.
Je kunt Steve & Dina een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
27 jaar ervaring
Ik ben momenteel eigenaar en exploitant van Rossoblu en Superfine Pizza in Los Angeles.
Overzicht carrière
Mijn restaurant Sotto werd erkend als een van de beste nieuwe restaurants van Esquire in de VS.
Informatie en training
Ik ben afgestudeerd aan UC San Diego en het Institute of Culinary Education in New York.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Los Angeles. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?