Privéchef en creatieve keuken

Privéchef-kok met een opleiding in gastronomie, voedingswetenschappen en antropologie van de Mexicaanse keuken. Ervaring in bakkerij, banketbakkerij, receptontwikkeling en foodstyling voor merken.
Automatisch vertaald
Kok in Ciudad Nezahualcóyotl
Bij je thuis

Mexicaanse tafel op mijn manier

€ 75 € 75 per gast
Een menu dat de regionale Mexicaanse gerechten van het vuur eert met een kleine eigentijdse knipoog. Diepe smaken, schone technieken en maïs als rode draad.

Mediterrane veggie tafel

€ 80 € 80 per gast
Een mediterraan menu met karakter en eenvoud, waar groenten de hoofdrol spelen

Smaken uit het Midden-Oosten

€ 88 € 88 per gast
Een rondleiding door de keuken van Iran, Turkije en Libanon. Diepe en delicate smaken, zijdezachte texturen. Deze keukens brengen herinneringen terug die me na aan het hart liggen.

Franse tafel in Julia Child-stijl

€ 91 € 91 per gast
Julia Child is altijd een kompas voor me geweest: een nieuwsgierige, rigoureuze en revolutionaire vrouw die de deur naar de Franse keuken opende voor degenen die er geen toegang toe hadden. Ze was ook een pionier van moderne foodstyling, en haar manier van het weergeven van voedsel markeerde mijn eigen pad. Dit menu is ontstaan uit die link: recepten die ik bewonder, technieken die ik dankzij haar heb geleerd en smaken die me eraan herinneren waarom koken - en de manier om het te vertellen - zo krachtig kan zijn.
Je kunt Mayte een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
17 jaar ervaring
Meer dan 15 jaar als chef-kok, stylist en culinair projectmanager.
Overzicht carrière
Ik leidde culinaire projecten; ervaring in verschillende keukens, gebak en foodstyling.
Informatie en training
Opgeleid in gastronomie met specialisatie in voedingswetenschappen en antropologie.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 75 Vanaf € 75 per gast
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Privéchef en creatieve keuken

Privéchef-kok met een opleiding in gastronomie, voedingswetenschappen en antropologie van de Mexicaanse keuken. Ervaring in bakkerij, banketbakkerij, receptontwikkeling en foodstyling voor merken.
Automatisch vertaald
Kok in Ciudad Nezahualcóyotl
Bij je thuis
€ 75 Vanaf € 75 per gast
Gratis annuleren

Mexicaanse tafel op mijn manier

€ 75 € 75 per gast
Een menu dat de regionale Mexicaanse gerechten van het vuur eert met een kleine eigentijdse knipoog. Diepe smaken, schone technieken en maïs als rode draad.

Mediterrane veggie tafel

€ 80 € 80 per gast
Een mediterraan menu met karakter en eenvoud, waar groenten de hoofdrol spelen

Smaken uit het Midden-Oosten

€ 88 € 88 per gast
Een rondleiding door de keuken van Iran, Turkije en Libanon. Diepe en delicate smaken, zijdezachte texturen. Deze keukens brengen herinneringen terug die me na aan het hart liggen.

Franse tafel in Julia Child-stijl

€ 91 € 91 per gast
Julia Child is altijd een kompas voor me geweest: een nieuwsgierige, rigoureuze en revolutionaire vrouw die de deur naar de Franse keuken opende voor degenen die er geen toegang toe hadden. Ze was ook een pionier van moderne foodstyling, en haar manier van het weergeven van voedsel markeerde mijn eigen pad. Dit menu is ontstaan uit die link: recepten die ik bewonder, technieken die ik dankzij haar heb geleerd en smaken die me eraan herinneren waarom koken - en de manier om het te vertellen - zo krachtig kan zijn.
Je kunt Mayte een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
17 jaar ervaring
Meer dan 15 jaar als chef-kok, stylist en culinair projectmanager.
Overzicht carrière
Ik leidde culinaire projecten; ervaring in verschillende keukens, gebak en foodstyling.
Informatie en training
Opgeleid in gastronomie met specialisatie in voedingswetenschappen en antropologie.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?