Airbnb Services

Koks in St. Catharines

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Privékok en elegante tafelstyling door Ava

Ik zorg voor doordachte, seizoensgebonden menu's voor retraites, privédiners en intieme evenementen.

Gastronomische veganistische dinerervaring

Een gepassioneerde veganistische chef-kok, die de plantaardige keuken verheft met creativiteit, nederigheid en toegankelijkheid, met als doel te inspireren.

Uitstekende veganistische smaken uit het Caribisch gebied

Gastronomisch veganistisch Caribisch dineren door deskundige chef-kok met meer dan 20 jaar culinaire ervaring

Creatief uitgebalanceerde gastronomie door Tanchi

Ik heb een passie voor eten, precisie in techniek en een toewijding aan uitzonderlijk dineren.

Authentieke Italiaanse gastronomie door Costantino

Mijn meergangengerechten draaien allemaal om eenvoud en hoogwaardige ingrediënten.

Mediterrane en Italiaanse keuken door Andrey

De chef-kok-ervaring naar je Airbnb brengen met meer dan 15 jaar culinaire expertise

Innovatief dineren door Christopher

Ik ben gespecialiseerd in de Poolse, Franse en Italiaanse keuken. Mijn missie is om een onberispelijke ervaring te bieden.

Keuken met een twist door Andrey

Ik ben een internationaal opgeleide chef-kok met een passie voor het creëren van unieke culinaire menu's.

Creatief dineren met Nicholas

Ik bied catering en gastronomische gerechten voor allerlei evenementen.

Seizoensgebonden specialiteiten van Jayne

Ik bied menu's met 3 en 4 gangen, van Italiaanse gerechten tot mediterraan geïnspireerde feesten.

Progressieve Canadese gerechten van de gerenommeerde chef-kok Ivan

Creatieve, zintuiglijke gerechten geïnspireerd door traditie en wereldwijde culinaire meesters.

Stijlvol uit eten met Harry

Ik heb in de beste restaurants van Londen gewerkt en maak nu gerechten voor de koninklijke familie.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca