Airbnb Services

Koks in Vinings

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Cultureel verhoogde keuken door Vee

Ik combineer zuidelijke comfort, Afro-Caraïbische flair en streetfood met precisie en smaak.

Wereldse tapasparty en charcuterie

Vakkundig bereide wereldwijde hapjes - gedurfde smaken, naadloze flow en onvergetelijke energie.

Van boerderij tot tafel

Leuke gerechten van boer tot bord, gemaakt met schatten van lokale boeren, telers en ambachtslieden

De culinaire conciërge

Ik bied smaakvolle maaltijden, of het nu ontbijt, lunch of diner is.

Angel Plates door chef Ashley Angel

Chef Ashley Angel is een culinaire visionair met een passie voor soulfood. Ze is gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke privé-diners via haar cateringbedrijf.

Afro-fusionmenu's van Gina

Als Nigeriaanse kok en culinaire schoolafgestudeerde geef ik een westerse twist aan Afro-fusion-gerechten.

Plantaardig en rauw voedsel door Debra

Mijn eten helpt klanten zich jong, levendig, energiek en vol leven te voelen.

Heerlijke wereldwijde smaken van Desiree

Ik maak gerechten geïnspireerd door de Italiaanse, eiland-, mediterrane, Franse en Aziatische keuken.

Fusion-feestmaal door chef-kok Bre Cadette

Ik ben een leerling die eigenaar van een cateringservice is geworden en ik breng troostende en fusiongerechten naar evenementen.

Eigen chef-kok

De thuisbasis van de Caribische soul en verheven ervaringen Ik creëer onvergetelijke eetervaringen met uitzonderlijke service en alle smaak. Mis je plek aan tafel niet!

Indische fusion van Andrea

Ik combineer traditionele Indiase smaken met Zuidelijke, Mexicaanse en Italiaanse invloeden.

Luxe Shef-ervaring – geen reserveringen nodig

Ik heb de Hulu-prijs voor Best in Dough gewonnen en ik heb met Daniel Boulud en Wolfgang Puck gewerkt.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca