Airbnb Services

Koks in West Palm Beach

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in West Palm Beach

Kok

Jupiter

Elegante, gezondheidsgerichte maaltijden van Tim

35 jaar ervaring heb ik getraind in Certified Master Chef Rudy Speckamp en werkte ik in high-end restaurants. Ik ben in 1998 afgestudeerd aan het Culinary Institute of America. Ik heb voor Max Scherzer, Keith Hernandez, Darius Rucker en American Idol-hosts gekookt.

Kok

Port St. Lucie

Privé-eetervaring met chef-kok Brian Michael

13 jaar ervaring Ik ben klassiek geschoolde chef-kok die maaltijden op Michelin-niveau van boer tot bord maakt. Opgeleid onder topchefs en urenlange ervaring op in high-end keukens. Bouwde mijn privékoksbedrijf op, nu koken voor wereldleiders en prestigieuze klanten.

Kok

Wereldwijd geïnspireerd dineren door Daniel

Tien jaar ervaring ben ik opgegroeid in een Cubaans-Amerikaans huishouden, waar de eetcultuur centraal stond. Ik ben afgestudeerd aan het Le Cordon Bleu College of Culinary Arts. Ik heb samengewerkt met chef-koks Daniel Boulud, Cindy Hutson en Giovanni Rocchio.

Kok

Culinaire mediterrane ervaring met chef-kok Emi

15 jaar ervaring Ik heb culinaire rollen geleid in spraakmakende keukens en voor opmerkelijke gezinnen. Ik ben opgeleid aan het Culinair instituut van Barcelona. Ik diende als persoonlijke chef-kok voor de Spaanse koninklijke familie.

Kok

Delray Beach

Mediterraans en Italiaans dineren door Sam

30 jaar ervaring neem ik mijn diepe Italiaanse wortels en houtgestookte keukenexpertise mee naar mijn keuken. Ik trainde in houtovenkeuken in Italië en werkte in verschillende wijnmakerijen en restaurants. Ik was finalist bij Food Network's Chopped en cast voor Beat Bobby Flay. Ik breng mijn wijnmakerij chef-kok aan tafel. Het organiseren van wijn samengestelde diners op een verhoogde ervaring.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca