Airbnb Services

Koks in College Park

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

De culinaire conciërge

Ik bied smaakvolle maaltijden, of het nu ontbijt, lunch of diner is.

Angel Plates door chef Ashley Angel

Chef Ashley Angel is een culinaire visionair met een passie voor soulfood. Ze is gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke privé-diners via haar cateringbedrijf.

Atl Soulful privéchef in je Airbnb

Ontspan en geniet van een soulvolle, wereldwijd geïnspireerde maaltijd van de chef, vers bereid in je Airbnb in Atlanta

Afro-fusionmenu's van Gina

Als Nigeriaanse kok en culinaire schoolafgestudeerde geef ik een westerse twist aan Afro-fusion-gerechten.

Plantaardig en rauw voedsel door Debra

Mijn eten helpt klanten zich jong, levendig, energiek en vol leven te voelen.

Heerlijke wereldwijde smaken van Desiree

Ik maak gerechten geïnspireerd door de Italiaanse, eiland-, mediterrane, Franse en Aziatische keuken.

Fusion-feestmaal door chef-kok Bre Cadette

Ik ben een leerling die eigenaar van een cateringservice is geworden en ik breng troostende en fusiongerechten naar evenementen.

Internationale keuken door Kat

Ik maak heerlijke gerechten met een mix van Haïtiaanse en Franse smaken.

Indische fusion van Andrea

Ik combineer traditionele Indiase smaken met Zuidelijke, Mexicaanse en Italiaanse invloeden.

Fine dining met een creatieve twist door chef JayKicks

Ik combineer klassieke techniek met wereldwijde invloeden.

Eclectische wereldwijde smaken van Sam

Mijn specialiteiten zijn lichte Amerikaanse gerechten, soulfood en wereldwijde gerechten.

Luxe Shef-ervaring – geen reserveringen nodig

Ik heb de Hulu-prijs voor Best in Dough gewonnen en ik heb met Daniel Boulud en Wolfgang Puck gewerkt.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca