
Airbnb Services
Koks in Costa del Sol Occidental
Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.
Heerlijke maaltijden van een privékok in Costa del Sol Occidental

Kok
Nikkei fusion en wereldwijde smaken van Katherine
12 jaar ervaring heb ik op drie continenten gekookt, waarbij ik Nikkei, Latijnse en Aziatische keukens heb gemengd. Ik ben een autodidactchef die is opgeleid met chef-koks uit Franse, Thaise en Arabische keukens. Ik ben gespecialiseerd in de Nikkei-keuken en creëer een rijke mix van smaken en precisie.

Kok
Moderne Japans-Europese fusion van Michelle
12 jaar ervaring Ik heb gastvrijheid gestudeerd in Londen en werkte in toprestaurants zoals The Ivy. Ik heb sushi opgeleid en veel geleerd over de Japanse en Europese keuken. Ik werkte in dit Michelin-sterrenrestaurant en heb mijn vaardigheden in fusion koken aangescherpt.

Kok
Fuengirola
Paella en tapas van Marian
8 jaar ervaring Ik heb gewerkt in verschillende restaurants en luxe hotels in Spanje en Italië. Ik ben opgeleid als chef-kok aan de Hofmann School of Hospitality in Barcelona. Ik heb gekookt voor de Mandarin Oriental Barcelona, Qatar Royal Family en Chanel.

Kok
Meergangen mediterrane gerechten van Emmanuel
Drie jaar ervaring. Ik ben een chef-kok die in keukens in Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk heeft gewerkt. Ik heb een masterdiploma in keukenbeheer en gastvrijheid. Naast mijn restauranttraining raadpleeg ik ook restaurants en geef ik culinaire cursussen.

Kok
Privékoks voor villa's in Marbella
Tien jaar ervaring heb ik Marbella Chefs gemaakt om authentieke smaken en live kookshows bij jou thuis aan te bieden. Ik trainde in gastvrijheid en werkte in luxe hotels en restaurants over de hele wereld. Ik heb PaellAT Marbella en Marbella Chefs opgericht na een wereldwijde luxe restaurantervaring.
Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen
Professionals uit de regio
Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat
Met zorg geselecteerd op kwaliteit
Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring
Een sterke reputatie
Minstens twee jaar werkervaring in de horeca