Airbnb Services

Koks in Costa del Sol Occidental

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Privékok Anaïs

Mediterraan geïnspireerde Franse keuken met authentieke, instinctieve Afrikaanse smaken.

Gastronomische maaltijden in je villa door Michelin-sterrenkok

Niet winkelen, niet koken, niet schoonmaken. Geniet van je vakantie met heerlijk eten.

Banketten en vieringen door Daniel

Ik heb voor Dani García gewerkt en ik heb grootschalige evenementen in Andalusië geleid.

Michelin aan tafel

Grondstoffen van lokale markten Servies van Michelin-restaurants Creativiteit, presentatie, vakmanschap De schoonheid van het eenvoudige

Wereldwijde smaken met lokale roots door chef Giuliano

Ik combineer mijn Latijns-Amerikaanse roots met technieken van 's werelds beste restaurants om een unieke ervaring te creëren.

Privékok Astrid

welzijn, voedselontwerp, culinaire techniek, creativiteit, gastronomie

Creatieve sushi met Andalusische smaken door Jairo

Ik maak innovatieve sushi met traditionele Andalusische smaken die de smaakpapillen verrukken.

Exclusief dineren in een villa: chef-kok Mickael en Katya

Franse gerechten, seizoensgebonden menu's, barbecues met open vuur en een wereldwijde smaakfusie.

Geniet thuis van een haute cuisine-ervaring

Haute cuisine, internationale fusionkeuken, culinaire technieken, gebak

Eigen eetkamer door Fernando

Ik ben gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke dinerervaringen.

Wereldwijd geïnspireerde keuken door Mathew

Ik ontwikkel voedzame, plantaardige menu's met duurzame ingrediënten.

Unieke gastronomische ervaring met Mauro Barreiro

Ik transformeer je verblijf in een exclusief restaurant. Gerechten met karakter, haute cuisine-technieken en een gastronomische ervaring die je altijd zult herinneren.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca