Wat een aanpassing van je inkomsten betekent

Een aanpassing is een bepaald geldbedrag dat een host verschuldigd is als gevolg van een annulering, boekingswijziging of overtreding van ons Restitutiebeleid voor gasten.

Om de status van een aanpassing te controleren:

1. Ga naar Vandaag en klik op Menu.
  2. Klik op Inkomsten.
  3. Ga naar Betaald of Aankomend voor de aanpassing.

Aanpassingen worden automatisch op toekomstige betaling(en) ingehouden. Als je routingregels voor uitbetalingen hebt toegevoegd, wordt de aanpassing opgesplitst op basis van de percentages die je hebt ingesteld per advertentie. Houd er rekening mee dat dit aanpassingen en restituties uitsluit die zijn goedgekeurd via het Resolutiecentrum. Daarnaast kunnen aanpassingen ook gevolgen hebben voor de uitbetaling van co-hosts.