Airbnb Services

Koks in Londen

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Londen

Kok

Groot-Londen co‑host

Verse zelfgemaakte gerechten door Ane

7 jaar ervaring Mijn culinaire expertise is divers en verfijnd, gecentreerd rond liefde en saamhorigheid. Ik heb gastronomie gestudeerd in Brazilië, leer momenteel gelato en meer over Frans gebak. Ik werkte in een sterrenrestaurant en verbeterde mijn culinaire vaardigheden.

Kok

Groot-Londen co‑host

Eenvoudige ingrediënten, tonnen smaak van Panagiotis

11 jaar ervaring heb ik geleerd bij Angler, City Social en Pollen Street Social, allemaal met Michelin-sterren. Ik heb een tweejarig culinair programma in Griekenland afgerond met voorbereidingen en geavanceerde technieken. Ik was een heel jaar medewerker van de maand bij Angler, een Michelin-sterrenrestaurant.

Kok

Groot-Londen co‑host

Eet als een rockster van Mitch

15 jaar ervaring kook ik heerlijk eten voor muzikanten zoals Metallica, Red Hot Chilli Peppers en Queen. Mijn liefde voor het koken van gezond eten is geïnspireerd door mijn ouders. Ik was te zien in The Sunday Times voor mijn werk met Metallica in 2024.

Kok

Groot-Londen co‑host

Klassieke Italiaanse menu's van Sebastian

12 jaar ervaring heb ik in gerenommeerde etablissementen gewerkt en als chef-kok voor evenementen en particulieren. Ik heb fundamentele culinaire vaardigheden opgedaan bij Westminster Kingsway College. Ik verfijn voortdurend mijn vaardigheden om keukenklanten te bieden die ik echt waardeer.

Kok

Groot-Londen co‑host

Italiaanse en Japanse fusion van Massimiliano

15 jaar ervaring Getraind in Italië en Londen, heb ik diverse keukens beheerst en leid ik topkeukenteams. Ik heb in Italië culinaire kunsten gestudeerd en de basis gelegd voor mijn carrière. Ik heb teams in topkeukens geleid, zoals Roka, die mijn vaardigheden en leiderschap verfijnen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca