Airbnb Services

Koks in Parijs

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

De tafel van Adrien

Ik maak heerlijke gerechten die emoties oproepen en elke gast blij maken.

Franse gastronomie door Gustave

Ik heb in Frankrijk bij het met een Michelin-ster bekroonde L'Assiette Champenoise gewerkt en in Stockholm bij AIRA.

Gastronomische allianties door Toshitaka

Ik heb met de beste chef-koks gewerkt en in 2017 een ster gekregen.

Creatieve proeverijmenu's door Stuart

Ik ben een chef-kok die heeft gewerkt in keukens van Parijs tot Tokio, van Berlijn tot Bangkok.

Authentieke Japanse culinaire ervaring in de omgeving van Parijs

Als privékok kook ik familierecepten en traditionele Japanse gerechten zoals je die in een izakaya vindt

Franse gastronomie door chef Loïc Krimm

Als chef-kok aan huis sinds 10 jaar en met 21 jaar ervaring in de keuken, bied ik verfijnde en op maat gemaakte Franse gastronomie, om uw maaltijden om te zetten in uitzonderlijke momenten.

Ik ben je privékok voor de dag

Menu op maat, aangepast aan jouw voorkeuren, voor een maaltijd of de hele week.

Franse gastronomie door Killian

Mijn culinaire aanpak is nauwkeurig, creatief en milieubewust.

Levende keuken en biologische producten

Plantaardige en bloemige smaken zijn de meest subtiele en spannende. Daarom staan ze centraal in mijn culinaire creaties, gevoelig en geëngageerd.

Geïnspireerde Franse keuken, door Christophe

Ik nodig je uit om een originele ervaring te beleven door middel van een gezellige keuken vol smaakvolle ontdekkingen.

Moderne Franse keuken door Laurent

Ik maak verfijnde meergangengerechten met een twist.

Franse fusionkeuken door Cyril

Ik vertegenwoordig lekker eten in Frankrijk en ik ben een provocateur van culinaire emotie.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca