Airbnb Services

Koks in Parijs

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Franse culinaire workshops van Albert

Collectieve keuken, evenementen, training, teambuilding, delen.

Plantaardige gastronomie door Anaelle

Plantaardige keuken, smaken van de wereld, biologisch, lokale seizoensgebonden ingrediënten.

Seizoensmenu: winterse handtekening, chef Neraudeau

Valentin Neraudeau, auteur van "van de familietuin tot uitzonderlijke tafels", die samenwerkte met Michel Guérard. Seizoensgebonden culinaire creaties aanpasbaar aan uw smaak en allergieën.

Creatieve tafels door Stanislas

Ik heb over de hele wereld gewerkt en meer recent bij La Table de Cybèle.

Privéchef isda

Ik wil mijn gasten de beste ervaring geven en ze mijn creaties laten proberen die zijn gemaakt met seizoensproducten.

Creatieve menu's van Faustine

Als chef-kok aan huis bedenk ik creatieve recepten die esthetiek en verrukking combineren.

Elegante wereldkeuken door Elodie

Mijn keuken is een eerbetoon aan de integriteit van verse en seizoensgebonden ingrediënten.

Menu Inspiratie van het moment door chef-kok Ecem

Elk gerecht weerspiegelt mijn ervaring in prestigieuze keukens.

Creatieve maaltijden door Carla

Ik bied een keuken aan die is geïnspireerd op mijn werk in sterrenrestaurants.

Menu's van de chef-kok uit je koelkast door Philippe

Als chef-kok van sterrenrestaurants sinds 2009 creëer ik recepten om het dagelijks leven te sublimeren.

AlkimiaChef door Giovanni

Ik ben gespecialiseerd in de Italiaanse keuken en creëer ervaringen van gezellige huiselijke diners tot elegante evenementen, waarbij ik traditie, smaak en een echte Italiaanse smaak combineer.

Seizoensgebonden en smakelijke keuken door Nathan

Zelfgemaakte, smakelijke en seizoensgebonden maaltijden, thuis bereid voor een comfortabel en praktisch verblijf. Proef de lokale smaken zonder een vinger uit te steken.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca