Airbnb Services

Koks in Marratxí

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Exclusieve culinaire ervaring in je accommodatie

Expert in paella's, rijstgerechten, tapas; het creëren van moderne, frisse smaken.

Mallorcaanse keuken door Llucia

Traditionele Mallorcaanse en Balearische keuken, met lokale producten en kwaliteit.

Traditionele paella's in Llorenç

Ik ben een chef-kok die in Parijs is opgeleid tot banketbakker en geïnspireerd door familierecepten.

Mediterranean Fest door Edu Losilla

Geniet van de heerlijke mediterrane keuken met originele tapas van hoge kwaliteit

Privékok Rafa

eigentijdse keuken, traditionele keuken, horeca, stedelijke keuken.

De Middellandse Zee verteld door de smaken

In elk gerecht transformeer ik de essentie, de smaken en de stijl van elk van mijn klanten in een unieke gastronomie.

Particuliere chef-kok Jake

Mediterraan, Italiaans, Spaans, lokale ingrediënten, smaakgericht, warme service.

Beleef de Middellandse Zee

Elk menu dat ik ontwerp is een verhaal dat wordt verteld door smaak: met producten van KM0. Het gaat erom elke gelegenheid om te toveren in een onvergetelijke zintuiglijke reis.

De privéchef-ervaring van Andrea Bettin

Verse en seizoensgebonden mediterrane gerechten met een persoonlijk tintje om van de ervaring een ontspannend moment te maken om van te genieten en te onthouden

Smaken van de Middellandse Zee door Pau

Ik bied een compleet menu met typische gerechten van hier en gefuseerd met Aziatische accenten.

Mediterraans gastronomisch dineren met Paul

Ik ben een chef-kok en liefhebber van gastronomische gerechten, beïnvloed door de Mallorcaanse en Franse keuken.

Smaken van de Middellandse Zee met Paul

Ik bied een compleet menu in mediterrane stijl met Aziatische accenten en lokale producten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca