Airbnb Services

Catering in Montreuil

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle cateringservices

Moderne mediterrane smaken door Salma

De merken Céline, Guerlain en Louis Vuitton hebben een beroep gedaan op mijn catering.

Feesten en lekkernijen door chef-kok Nadia Khémir

Catering voor de mooie Maisons LVMH, Chanel, Fun Radio etc...

Catering op maat

Van het ontwerp van het menu tot de presentatie van de gerechten, we bedenken samen een keuken die uw smaak, uw wensen en de sfeer van uw receptie weerspiegelt.

Smaken van de wereld en van het seizoen

Een keuken van het hart, zelfgemaakt, fris en vol smaken van de wereld

Culinaire hoogstandjes van Delphine

Ik bied Frans-Mediterrane gerechten aan voor groepen van 4 tot 150 personen.

Luxe hapjes van Mama's Fruits

Ik heb Mama's Fruits opgericht met mijn zus en moeder. We maken volledig op maat gemaakte luxe aperitiefbuffetten voor villa's, jachten en bruiloften. Alles is zelfgemaakt en we scoren met trots 5/5 op alle beoordelingen

Pizzaworkshops door HOKIS cateraar

Ik bied evenementenanimatie aan voor klanten zoals Hermès of de SNCF.

TERREs Flexitariër Catering Parijs

TERREs combineert gastronomie en MVO door biologische plantaardige producten te promoten en tegelijkertijd dierlijke ingrediënten uit Franse ketens te integreren die het leven respecteren.

Seizoensgebonden culinaire diensten door Amina

Als chef-kok thuis en op evenementen heb ik gekookt voor Lacoste en Bonne Maman.

Franco-Braziliaanse fusionmenu's door Carla

Ik ontwikkel een keuken die is geïnspireerd op mijn werk in sterrenrestaurants.

Seizoensgebonden culinaire onderdompeling, van Parijs tot Saigon

Welkom aan mijn tafel, Deel een culinaire reis van het seizoen, tussen Parijs en Saigon: een royale, levendige tafel vol Frans-Vietnamese smaken om samen van te genieten.

Maak je verblijf nog aangenamer met een professionele cateringservice

Professionals uit de regio

Cateringservices met verzorgde, heerlijke maaltijden voor elke gelegenheid

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca