Airbnb Services

Koks in Sitio de Calahonda

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Recepten uit de hele wereld door Luis

Ik heb gekookt voor prestigieuze restaurants en voor beroemdheden, zoals Jennifer Lawrence.

Rond de Middellandse Zee door Tomi

Ik maak plantaardige maaltijden en zeevruchtenfeesten met regionale mediterrane smaken.

Privékok Anaïs

Mediterraan geïnspireerde Franse keuken met authentieke, instinctieve Afrikaanse smaken.

Gastronomische maaltijden in je villa door Michelin-sterrenkok

Niet winkelen, niet koken, niet schoonmaken. Geniet van je vakantie met heerlijk eten.

Geniet thuis van een haute cuisine-ervaring

Haute cuisine, internationale fusionkeuken, culinaire technieken, gebak

Privékok Jonathan Berneman

Veganistisch, plantaardig, biologisch, huiselijk, flexibel voor dieetwensen.

Michelin aan tafel

Grondstoffen van lokale markten Servies van Michelin-restaurants Creativiteit, presentatie, vakmanschap De schoonheid van het eenvoudige

Banketten en vieringen door Daniel

Ik heb voor Dani García gewerkt en ik heb grootschalige evenementen in Andalusië geleid.

Privékok Astrid

welzijn, voedselontwerp, culinaire techniek, creativiteit, gastronomie

Unieke gastronomische ervaring met Mauro Barreiro

Ik transformeer je verblijf in een exclusief restaurant. Gerechten met karakter, haute cuisine-technieken en een gastronomische ervaring die je altijd zult herinneren.

Exclusief dineren in een villa: chef-kok Mickael en Katya

Franse gerechten, seizoensgebonden menu's, barbecues met open vuur en een wereldwijde smaakfusie.

Privékoks voor villa's in Marbella

Marbella Chefs is geboren met het doel om onze klanten de smaak en de show te bieden van het zien van alle soorten specialisten in de culinaire kunst in actie, zonder hun huis te verlaten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca