
Airbnb Services
Koks in Smyrna
Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.
Heerlijke maaltijden van een privékok in Smyrna

Kok
Verfijnd verblijf, samengestelde keuken door Shef Amanda
15 jaar ervaring heb ik samengewerkt met gerenommeerde chef-koks zoals Roy Yamaguchi en Daniel Boulud. Ik heb een culinaire school afgerond en opgeleid onder chef-koks zoals Elia Aboumrad en Wolfgang Puck. Ik ben ook verschenen op Food Network's Cooks vs. Cons en Supermarket Stakeout.

Kok
Klassiek en geruststellend Amerikaans eten door Sydney
17 jaar ervaring Ik heb voor verschillende luxe voedselgroepen in de omgeving van Metro Atlanta gewerkt. Ik ben Servsafe-gecertificeerd en stem al mijn kookpraktijken af op de voedselveiligheidsnormen. Ik heb de Golden Spatula 2024 gewonnen voor uitzonderlijke culinaire vaardigheden.

Kok
Kaas- en charcuterieplanken van Casey
11 jaar ervaring heb ik in het hele land gewerkt in restaurants en als privékok. Ik heb gestudeerd aan Le Cordon Bleu London en heb een BA in voedselantropologie. Ik heb mensen geholpen om verloren familierecepten te recreëren in mijn show Recipe Lost and Found.

Kok
Privédiner door Bella The Chef
15 jaar ervaring Ik ben toegewijd aan netheid, smaak en prachtige presentatie. Ik heb praktische ervaring met privé-evenementen, bruiloften en maaltijdbereiding. Dagelijks koken is mijn passie.

Kok
Eclectische wereldwijde smaken van Sam
16 jaar ervaring Ik heb mijn leven gewijd aan het maken van onvergetelijke eetervaringen die mensen bij elkaar brengen. Ik ben afgestudeerd aan de Johnson & Wales University met een bachelordiploma in culinaire kunsten. Ik was te gast op het Food Network en liet mijn culinaire vaardigheden en creativiteit zien.

Kok
Gedurfd, smaakvol, onvergetelijke catering van Desi
7 jaar ervaring Ik ben een particuliere chef-kok die cateringdiensten aanbiedt aan gezinnen, bedrijven en organisaties. Ik heb praktijkervaring opgedaan in verschillende restaurants en lounges. Ik werd bekroond met Best Business in South Fulton 2024 en ben in tijdschriften te zien geweest.
Alle koksservices

Plantaardig en rauw voedsel van Debra
23 jaar ervaring Ik ben een holistische gezondheidscoach, reiki-genezer en plantaardige chef-kok. Ik ben afgestudeerd in het gezondheids- en wellnesscentrum The Living Foods Institute. Ik heb de Best of Raw Awards gewonnen voor mijn Hot Love Chocolate Truffels.

Maaltijdvoorbereidingsservices
Acht jaar ervaring heb ik gewerkt in high-volume, luxe dineren en informele omgevingen. Ik heb een Bachelor of Science-graad behaald aan Mercy College. Ik creëerde mijn eigen voedselmerk en combineerde mijn achtergrond met passie en creativiteit.

Met liefde doordrenkt door Manifesting Munchiez
Vijf jaar ervaring heb ik maaltijden gemaakt voor invloedrijke klanten zoals Pinky Cole, Summer Walker, Jayda Cheaves en meer. Ik heb een privékokmerk opgericht en een vertrouwde klantenkring gebouwd, dus of je nu hier bent om te rusten, te verkennen of gewoon te genieten van een huisgemaakte maaltijd doordrenkt met vreugde, weet dat je in een ruimte bent waar je diep welkom bent. Mijn doel is om je thuis te voelen, je maag en geest te vullen met warmte, en je eraan te herinneren dat ons eten met liefde wordt gemaakt - en een vorm van genezing kan zijn. Ben je er klaar voor om van deze ervaring te genieten?

Heerlijke wereldwijde smaken van Desiree
Acht jaar ervaring maak ik heerlijke gerechten met een verscheidenheid aan wereldwijde smaken. Ik leerde thuis koken met familie en verscherpte mijn vaardigheden als militaire chef-kok. Mijn assortiment omvat Italiaanse, eiland, Franse en Aziatische keuken, met een specialiteit in gebak.

Indiase fusion met Andrea
Ze heeft 15 jaar ervaring in countryclubs, sportbars, privékeukens en nog veel meer. Ze woonde Le Cordon Bleu bij en behaalde een diploma in de wetenschap van de culinaire kunsten. Ze beheerste kenmerkende gerechten uit verschillende culturen terwijl ze in Florida was.

Internationale keuken van Kat
20 jaar ervaring maakt ze heerlijke gerechten met een mix van Haïtiaanse en Franse smaken. Ze studeerde culinaire kunsten aan Le Cordon Bleu en leerde van de Haïtiaanse vrouwen in haar familie. Haar opvoeding en formele training informeren haar over haar liefde en discipline voor koken en bakken.

Wereldwijde smaken door chef-kok Fadi
12 jaar ervaring Met mijn door chef-kok gedreven bedrijf Habibis maak ik maaltijden en evenementen voor klanten in Atlanta. Ik ben afgestudeerd aan de horecaschool in Libanon en de culinaire school in Zwitserland. Ik heb gezonde, prestatiegerichte menu's gemaakt voor professionele honkbalspelers.
Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen
Professionals uit de regio
Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat
Met zorg geselecteerd op kwaliteit
Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring
Een sterke reputatie
Minstens twee jaar werkervaring in de horeca