Airbnb Services

Koks in South Miami

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Comfortfood van chef-kok Dee

Chef D, eigenaar van S&C Catering, heeft meer dan 25 jaar culinaire ervaring. Geniet van verse, smaakvolle maaltijden van restaurantkwaliteit en privé-diners in je Airbnb.

Verheven fine dining door Farid

Gepassioneerd over soulful koken gericht op liefde, passie en respect. Werkte met Rocco DiSpirito van Union Pacific, top NY city restaurant met 3 Michelinsterren en chef-kok Sam Hazen die Rue 57 opende.

Luxe sushi door Tomas

Ik breng luxe sushi met een onvergetelijke liveshow naar de Airbnb.

Levendige fusiongerechten van Natasha

Ik heb een culinair diploma behaald en heb gewerkt met een koninklijk team uit Koeweit.

Gastronomische soul en Caribisch eten door Tommi Nikhail

VAKANTIE SPECIAL ✨ Krijg $ 100 KORTING op ELKE boeking met code MIAMIHOLIDAY25

Verfijnd Italiaans en mediterraan Frans dineren thuis

Ik ben de eigenaar van Epicureans Of Florida, een privékok en cateringbedrijf.

De Hot Box 305-ervaring van chef-kok Rae

Amerikaanse, Caribische fusion, wereldwijde keuken, gepassioneerde smaken en speelse presentatie.

Gourmetontbijtspread

Ik neem de vaardigheden die ik in toprestaurants heb geleerd mee naar elke maaltijd.

Comfortkeuken op maat door Maoz

Een scala aan maaltijdopties die zijn ontworpen om een diner op een reis van smaak te nemen.

Smaakvolle Kreationz van chef-kok Jay

Ik heb voor beroemdheden gekookt en bij de gastronomische restaurants Flemings en Benihana gewerkt. Finalist in de Chef Karla's Favorite.Chef Competition. Opgeleid aan het Art Institute Ft. Lauderdale.

Soflosushi Omakase

Een unieke Japanse of fusion omakase-ervaring.

Kom binnen, laat me je voeren.

Soulfood met een vleugje pit: waar comfortfood en creativiteit samenkomen en elke hap een verhaal vertelt.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca