Airbnb Services

Koks in Swanley

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Levendige Indiase keuken door Sajeev

Ik leid al 13 jaar een Michelinsterrenkeuken in Londen. Expert in het samenstellen van een fijnproeverij Indiase menu volgens de dieetwensen

Mijn proefreis

Ik breng de precisie van Michelin-keukens en de creativiteit van de wereldkeuken rechtstreeks naar je tafel. Ik maak gerechten die de zintuigen prikkelen en een verhaal vertellen.

Luxe menu's van Andy

Ik ben een privé-, persoonlijke, restaurant- en evenementencateringchef.

Verfijnde vlees- en zeevruchtenfeesten van Barry

Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt met culinaire grootheden als Jamie Oliver, Rick Stein en Paul Ainsworth.

Aziatisch-Franse fusion van Philippe

Frans-Japanse gastronomische fusion met umami, balans, precisie en verrassing.

Luxe zelfgemaakte gerechten met ChefKandz

Gepassioneerde chef-kok met jarenlange ervaring in het maken van smaakvolle gerechten uit verschillende keukens.

Gedurfde wereldwijde fusion-gerechten door Gerald

Ik combineer Midden-Oosterse en Europese smaken tot onvergetelijke gerechten.

Privékok Caydie

Caribisch, soulfood, verse ingrediënten, authentiek, oprecht koken.

Authentieke Spaanse keuken door Juan

Ik ben al 10 jaar chef-kok en maak prachtige gerechten die zijn geïnspireerd op mijn roots.

Creatieve menu's van chef-kok Keeley

Ik maak menu's voor voedselenthousiastelingen, met mijn Jamaicaanse en Italiaanse erfgoed, van maaltijdvoorbereiding tot lekker eten. Mijn team en ik creëren een eetervaring als geen ander.

Gastronomisch dineren bij Loïc

Klassieke Franse keuken, mediterrane smaken, op maat gemaakte privé-diners

Innovatief dineren met een wereldwijde touch door Loïc

Klassieke Franse keuken, mediterrane smaken, op maat gemaakte privé-diners

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca