Airbnb Services

Koks in City of Londen

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Aziatisch-Franse fusion van Philippe

Frans-Japanse gastronomische fusion met umami, balans, precisie en verrassing.

Luxe zelfgemaakte gerechten met ChefKandz

Gepassioneerde chef-kok met jarenlange ervaring in het maken van smaakvolle gerechten uit verschillende keukens.

Caribisch-Aziatische fusion van Michele

Gepassioneerd door het creëren van authentieke, unieke smaken die Caribisch en Aziatisch mengen.

Gedurfde wereldwijde fusion-gerechten door Gerald

Ik combineer Midden-Oosterse en Europese smaken tot onvergetelijke gerechten.

Een persoonlijke chef-kok Door Matt Cranston

Ik leef om te koken en kook om te leven - iets wat ik de afgelopen 35 jaar met plezier heb gedaan. Mijn grootste vreugde is het horen van gemompel van tevredenheid en het zien van tevreden glimlachen aan de tafel.

Mediterraanse etentjes met Luigi

Ik heb natuurgeneeskundig koken gestudeerd aan King's College London en heb deelgenomen aan Cuochi d'Italia.

Smaken van de wereld

Ik creëer fantasierijke smaken die mijn klanten verrukken en een verbluffende ervaring geven.

Seizoensgebonden smaken door Emily

Een door Michelin opgeleide chef-kok brengt Italiaanse warmte naar je tafel, waar je ook bent.

Comfortfood uit het Midden-Oosten van Sid

Ik ben een chef-kok uit het Midden-Oosten met wereldwijde kookervaring en training in elitekeukens.

Soulfood van Clarisa

Ik breng een gevoel van warmte en verfijning naar elke tafel en verander eten in verbinding.

Wereldwijde keuken door Layla

Als alumni van Gordon Ramsay's Next Level Chef maak ik levendige gerechten geïnspireerd op reizen.

Verfijnde keuken in hotelstijl door Jonathan

"Ik combineer diversiteit en precisie in elk gerecht en creëer onvergetelijke eetervaringen die de zintuigen verrukken en een blijvende indruk achterlaten."

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca