Airbnb Services

Koks in Coral Gables

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Coral Gables

Kok

Comfortfood van Dwayne

29 jaar ervaring Ik heb veel keukens geleid als chef-kok en heb ik samengewerkt met Sandals Dunns River. Ik heb culinaire kunsten gestudeerd aan Browns Town Community College. Ik lanceerde S&C Catering, een bedrijf vernoemd naar mijn kinderen, en kookte voor CEO Chick.

Kok

Catering met flair van Chris

25 jaar ervaring heb ik in een aantal van de populairste restaurants in Coral Gables, Miami Beach en Miami gewerkt. Ik ben afgestudeerd aan de Johnson and Wales University op de Dean's list. Ik heb gezorgd voor catering voor de Super Bowl 2020 en tal van beroemdheden.

Kok

Culinair gekweekt door Jasper

12 jaar ervaring heb ik in meerdere 4-diamond resorts, Formule 1 VIP en Rolling Loud Owners Box gewerkt. Ik werkte in de James Royal Palm, Thompson Resorts en Coco Bambu in Brasilia Brazilië. Ik werd tweede in 'Food Fight', de Food Network-wedstrijdshow.

Kok

North Miami

Mediterraan geïnspireerd dineren door LaShannon

6 jaar ervaring breng ik een diep begrip van Peruaanse en Italiaanse keukens. Ik heb aan de Johnson & Wales University gestudeerd en behaalde een bachelor in culinaire kunsten. Ik richtte me na de culinaire school op de mediterrane keuken en werkte onder meerdere chef-koks.

Kok

Chef Elena's Culinary Fest komt naar de stad

13 jaar ervaring heb ik een toprestaurant in Brooklyn beheerd en aan MasterChef Latino gewerkt. Ik werkte in restaurants in Mexico-Stad en New York City. Ik toonde mijn culinaire vaardigheden op MasterChef Latino.

Kok

Verhoogd zintuiglijk dineren door Tiyan

20 jaar ervaring Eten is mijn manier om mensen samen te brengen door liefde, kunstenaarschap en diepe voldoening. Ik ben opgeleid in de klassieke Franse keuken aan de L’Academie de Cuisine in Maryland. Ik heb de World Luxury Restaurant Award gewonnen en was te zien in Forbes en BBC.

Alle koksservices

Soulfoodwortels van Andrew

25 jaar ervaring begon ik met koken in het restaurant van mijn vader en verfijnde mijn vaardigheden door middel van formele training. Ik leerde smaken en bakken beheersen aan de Johnson & Wales University. Ik heb gezorgd voor Serena Williams, Phil Collins, Jill Tracey en Trick Daddy.

Rijke, wereldwijde keuken door chef-kok Randy

7 jaar ervaring Ik ben een autodidactchef en eigenaar van Rsmackerz LLC, bekend om het vertegenwoordigen van vele culturen. Ik heb mijn vaardigheden zelf aangescherpt en heb door de VS en de wereld gereisd om te koken. Ik heb gekookt voor beroemde DJ's en YouTube-sterren.

Wereldwijde smaken van Paulo

35 jaar ervaring heb ik in de hele branche gewerkt en breng ik die passie en veelzijdigheid naar elke maaltijd. Koken is doorgegeven van mijn overgrootmoeder en vader in São Paulo. Ik heb 18 jaar lang de keuken van de Miami Icon Perricone's geleid en mijn ambacht geperfectioneerd.

Medicinale maaltijden van Maddox

7 jaar ervaring Ik probeer balans te creëren door middel van mindful koken en regeneratieve landbouw. Ik studeer momenteel traditionele Chinese geneeskunde en functionele voeding. Ik richt me op het creëren van voedzame maaltijden die welzijn bevorderen.

Global fusion dining by Nicholas

15 jaar ervaring heb ik een unieke multiculturele kookstijl van feel-good eten ontwikkeld. Ik heb geleerd van generaties chef-koks in mijn familie, die mijn vaardigheden praktisch verfijnen. Ik heb meer dan 10.000 gasten bediend bij het culinaire team van South Beach Food and Wine Festival.

Multicultureel lekker eten van Wladimir

10 jaar ervaring Mijn 3 kinderen en Venezolaanse erfgoed voeden mijn culinaire inspiratie. Mijn gerechten weerspiegelen precisie, emotie en multiculturele invloeden uit de VS. Ik ben goed thuis in mediterrane en wereldwijde keukens en heb getraind in de VS.

Internationale culinaire reis door Allen

15 jaar ervaring Als chef-kok heb ik liefde kunnen uiten door smaak en traditie omarmen. Ik heb praktische culinaire instructies gekregen in Spanje, Italië, de Verenigde Staten en Colombia. Ik heb gekookt in Spanje, Italië, de Verenigde Staten en Colombia.

Eetmenu's voor thuis van Ignacio

Ik ben Ignacio, een ervaren chef-kok met meer dan 18 jaar in de culinaire wereld, waaronder werken in Michelin-sterrenrestaurants. Ik heb mijn passie voor mediterrane, Franse en fusionkeukens naar vooraanstaande keukens en exclusieve klanten in Europa, Zuid-Amerika en de Verenigde Staten gebracht. Ik vind het geweldig om meesterlijke gerechten voor je te maken met verse, lokale ingrediënten in heerlijke combinaties. Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert of een extravagante affaire, ik maak een gepersonaliseerd dinermenu dat is afgestemd op je gelegenheid.

BBQ-catering-ervaringen op basis van Grilling fe

15 jaar ervaring Voor projecten zoals Santa Clara hotel Hacienda y Grilling FE. Ik heb ervaring met het parrilla mexicaanse restaurant en Santa Clear Hotel haciënda. Cociné voor beroemdheden uit muziek en sport.

Mediterrane en fusionkeuken van Ignacio

18 jaar ervaring heb ik gewerkt bij gerenommeerde restaurants in Europa, Zuid-Amerika en Noord-Amerika. Ik heb getraind in prestigieuze etablissementen in New York, St. Barth, Aspen en Barcelona. De N.Y. Times heeft mijn zoete creaties geprezen, die vaak chocolade en fruit bevatten.

Chef Steele van Gordon Ramsay's Nxt Lvl Chef s1

12 jaar ervaring Ik richt me op spraakmakende klanten, waaronder beroemdheden, professionele atleten en top CEO's. Ik heb een ServSafe-voedselafhandelingscertificaat en kreeg een training in voeding. Ik ben de eigenaar van White Gold Seasoning company en Steele's Catering.

Mediterrane smaken van Yaniv

20 jaar ervaring Ik ben restauranteigenaar, beroemde chef-kok en mediterrane kruidenkenner. Ik heb gestudeerd aan het Miami Culinary Institute en eigenaar van Jaffa, een mediterraan restaurant in Miami. Ik schreef My Spiced Kitchen, een kruidengids, en won Netflix's Best Leftovers ooit.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca