Airbnb Services

Koks in Daly City

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Van tuin tot tafel met Charles

Gecertificeerde chef-kok met meer dan 30 jaar ervaring in keukens van Michelin-niveau. Gespecialiseerd in seizoensgebonden gerechten van tuin tot tafel, op maat gemaakte menu's en onvergetelijke privéculinaire ervaringen.

Ervaring met een privékok in de Bay Area

Stel je een dinerervaring voor waarbij elk detail speciaal voor jou is gemaakt. Dit is meer dan alleen een maaltijd, het is een zintuiglijke reis. Van de delicate balans van smaken tot de naadloze presentatie aan tafel.

De veganistische ervaring: plantaardige privékok SF

Ik breng creativiteit en passie voor plantaardig eten via mijn eigen culinaire onderneming. Ik ben gevestigd in Los Angeles, maar ben vanwege de grote vraag ook actief in de regio San Francisco.

Modern privé dineren door Deniz

Ik ben de chef-kok van Bistro Ember in San Francisco, waar ik een scala aan internationale smaken combineer.

Tafel van een privékok: Zensoul 5-gangen Fine Dining

Als klassiek opgeleide privéchef-kok in de Bay Area maak ik van soulvolle wereldse smaken onvergetelijke eetervaringen. Mijn ZenSoul Cuisine combineert BBQ, Aziatische en Soul Food-wortels met verfijnde culinaire kunst.

Chef-kok Tony 'Soulful food adventures'

25 jaar als Pitmaster gespecialiseerd in zuidelijk comfort met Caribische flair koken is mijn passie. Plezier staat altijd op het menu

Gezonde fusionkeuken door Everton

Mijn gerechten zijn veganistisch, vegetarisch, Italiaans, Caribisch, Aziatische fusion en zuidelijke keuken.

Chef-kok voor speciale evenementen door Amanda

Ik bereid maaltijden van boer tot bord voor al je aankomende bijeenkomsten, feesten en kleine evenementen.

Sappige gerechten door Lakeith

Ik maak visueel verbluffende gerechten met verse, lokale ingrediënten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca