Airbnb Services

Koks in Doral

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

De Hot Box 305-ervaring van chef-kok Rae

Ik maak heerlijke maaltijden geïnspireerd op internationale gerechten voor een hoogwaardige klantenkring.

Gourmetontbijtspread

Ik neem de vaardigheden die ik in toprestaurants heb geleerd mee naar elke maaltijd.

Comfortkeuken op maat door Maoz

Een scala aan maaltijdopties die zijn ontworpen om een diner op een reis van smaak te nemen.

Smaakvolle Kreationz van chef-kok Jay

Ik heb voor beroemdheden gekookt en bij de gastronomische restaurants Flemings en Benihana gewerkt. Finalist in de Chef Karla's Favorite.Chef Competition. Opgeleid aan het Art Institute Ft. Lauderdale.

Soflosushi Omakase

Een unieke Japanse of fusion omakase-ervaring.

Kom binnen, laat me je voeren.

Soulfood met een vleugje pit: waar comfortfood en creativiteit samenkomen en elke hap een verhaal vertelt.

Dineren op Michelin-niveau door Collin

Ik heb 10 jaar als chef-kok in een villa in Miami gewerkt en volgde een opleiding aan het San Diego Culinary Institute.

Chef 's Table Experience met chef Adrianne

Een zorgvuldig geselecteerd gastronomisch menu uit Miami met lokale producten en ingrediënten.

Genieten en verblijven: een Airbnb-ervaring met chef-kok Cuinn

Til je uitje naar een hoger niveau met een culinaire reis. Live koken en gastronomische maaltijden

Hartelijke Caribische smaken door Tricia

Ik ben gespecialiseerd in het brengen van diepe Caribische roots en een hart vol passie in elk gerecht.

Food NetWork Chef Creatief werk van chef-kok Anthony

Gepassioneerd over alle soorten gerechten, brengt smaak en integriteit.

Premium Omakase met Tomas

Luxe sushi-ervaring met geselecteerde producten zoals zalm uit de Faeröer en coquilles uit Hokkaido

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca