Hoe voeg ik instructies voor aankomst en vertrek toe aan mijn advertentie?

In je aankomsteditor kun je de aankomst- en vertrekinstructies voor jouw advertentie toevoegen of bijwerken. Gasten zijn op de hoogte van je incheckmethode (zoals een slim slot, toetsenpaneel of sleutelkastje), maar krijgen de precieze instructies pas 48 uur voor hun aankomst. De vertrekinstructies zijn voorafgaand aan de boeking beschikbaar voor gasten.

Aankomstinstructies toevoegen

1. Klik op Advertenties en dan op de advertentie die je wilt wijzigen.
  2. Klik onder de Advertentie-editor op Aankomstgids.
  3. Klik op Incheckmethode en maak je keuze.
  4. Voeg je aankomstinstructies toe.
  5. Klik op Opslaan.

Opties voor binnenkomen

Dit zijn de beschikbare opties voor binnenkomen:

• Slim slot: een slot dat met wifi is verbonden en je met een code of app opent.
  • Toetsenpaneel: toets een code in om een elektronisch slot te openen.
  • Sleutelkastje: met een code open je een kluisje met de sleutel erin.
  • Personeel van gebouw: iemand is 24 uur per dag beschikbaar om gasten binnen te laten.
  • Persoonlijke begroeting: gasten ontmoeten jou of een co-host voor de sleuteloverdracht.
  • Anders: je kunt een andere methode toevoegen die specifiek voor jouw ruimte is.

Opmerking: zelf inchecken is mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Vertrekinstructies toevoegen

1. Klik op Advertenties en dan op de advertentie die je wilt wijzigen.
  2. Klik onder de Advertentie-editor op Aankomstgids.
  3. Klik op Vertrekinstructies en dan op Instructies toevoegen.
  4. Voeg je keuzes toe en klik op Opslaan.

Opties voor de vertrekinstructies

Vertel gasten wat ze moeten doen bij vertrek, maar houd het simpel en gebruik maximaal 140 tekens voor optionele informatie.

• Sleutels inleveren: vertel je gasten waar ze de sleutels moeten achterlaten.
  • Deuren op slot doen: vraag je gasten om de deuren op slot te doen en/of alle ramen dicht te doen.
  • Apparatuur uitschakelen: geef aan wat er moet worden uitgeschakeld, van de lichten tot de verwarming.
  • Afval weggooien: moet het afval worden gescheiden? Laat het je gasten weten.
  • Gebruikte handdoeken verzamelen: vertel gasten wat ze met gebruikte handdoeken moeten doen.
  • Aanvullende verzoeken: voeg andere instructies toe die specifiek voor jouw ruimte zijn.