Gegevens van gasten aanpassen voor een ervaring

Als je een ervaring reserveert voor een groep en van elke gast de naam en het e-mailadres aan de reservering toevoegt, weet je zeker dat iedereen goed beslagen ten ijs komt. Alle gasten krijgen dan een uitnodiging per e-mail, waarin staat welke voorbereidingen ze moeten treffen en hoe ze er komen.

Als je het aantal gasten van je reservering voor een ervaring wilt wijzigen, lees je hier hoe je je reservering wijzigt.

Gegevens van een gast toevoegen

De gegevens van een gast aan je reservering voor een ervaring toevoegen:

1. Ga naar Reizen en klik op de ervaring die je wilt wijzigen.
  2. Klik op Details weergeven.
  3. Klik op Gasten beheren.
  4. Voeg de naam en het e-mailadres van je gast toe en klik op Uitnodigen.

Gegevens van een gast verwijderen

Gastgegevens van je reservering voor een ervaring verwijderen:

1. Ga naar Reizen en klik op de ervaring die je wilt wijzigen.
  2. Klik op Details weergeven en vervolgens op Gasten beheren.
  3. Klik naast de gast die je wilt verwijderen op Verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen om te bevestigen.