Leesbevestiging voor berichten

Dankzij de leesbevestigingsfunctie kan iedereen die via Airbnb een bericht verstuurt controleren of de andere persoon in de berichtenreeks het bericht heeft gelezen. Deze functie is voor alle Airbnb-gebruikers standaard ingeschakeld.

Als een berichtenreeks veel mensen omvat, kun je voor elk bericht een overzicht van de leesstatus opvragen. Daarvoor ga je naar het menu met de berichtgegevens en selecteer je de optie Wie dit bericht heeft gelezen.

Leesbevestigingen uizetten als host

Leesbevestigingen uitzetten:

1. Klik op Profiel > Account > Privacy en delen.
  2. Klik op Delen.
  3. Zet Leesbevestigingen uit.

Leesbevestigingen uitzetten als gast

Leesbevestigingen uitzetten:

1. Klik op Profiel > Account > Privacy en delen.
  2. Klik op Delen.
  3. Klik onder Delen van activiteiten op Leesbevestigingen om deze uit te zetten.

Opmerking: Wanneer je de leesbevestigingsfunctie uitschakelt, kunnen anderen niet zien of je hun bericht hebt gelezen. Als de anderen deze functie hebben ingeschakeld, kun jij wel zien of ze jouw bericht hebben gelezen.