Een advertentie melden

Is er een Airbnb-advertentie die verdacht lijkt, meld dit dan bij ons. Dat helpt ons om de Airbnb-community veilig te houden.

Redenen om een advertentie te melden:

• ongepaste content of foto's
  • misleidende content of foto's
  • geen echte accommodatie
  • oplichting of phishing

Is er een probleem met een actieve boeking? Lees dan hier wat je moet doen als er een probleem is tijdens je verblijf.

Een Airbnb-advertentie melden

Een advertentie melden via een computer

1. Klik op de advertentie die je wilt melden.
  2. Klik onder het gedeelte met de prijsopbouw op Deze advertentie rapporteren.
  3. Geef aan waarom je de advertentie wilt melden en klik op Volgende.
  4. Verstrek meer informatie (indien nodig) en klik op Indienen.

Een verdacht bericht melden

Heb je een verdacht bericht ontvangen? Lees dan hier hoe je een bericht van een host of gast meldt.