Airbnb Services

Koks in Leatherhead

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Aziatisch-Franse fusion van Philippe

Frans-Japanse gastronomische fusion met umami, balans, precisie en verrassing.

Afro-Caribische fusionmenu's van Ebenezer

Ik ben de oprichter van Cally Munchy en ik stond in Time Out en Conde Nast Traveller.

Caribisch-Aziatische fusion van Michele

Gepassioneerd door het creëren van authentieke, unieke smaken die Caribisch en Aziatisch mengen.

Gedurfde wereldwijde fusion-gerechten door Gerald

Ik combineer Midden-Oosterse en Europese smaken tot onvergetelijke gerechten.

Mediterraanse etentjes met Luigi

Ik heb natuurgeneeskundig koken gestudeerd aan King's College London en heb deelgenomen aan Cuochi d'Italia.

Smaken van de wereld

Ik creëer fantasierijke smaken die mijn klanten verrukken en een verbluffende ervaring geven.

Catering in Surrey door Eleanor

De Amerikaanse chef-kok Eleanor maakt uitzonderlijke fusiongerechten met oog voor detail

Seizoensgebonden smaken door Emily

Een door Michelin opgeleide chef-kok brengt Italiaanse warmte naar je tafel, waar je ook bent.

Verfijnde keuken in hotelstijl door Jonathan

"Ik combineer diversiteit en precisie in elk gerecht en creëer onvergetelijke eetervaringen die de zintuigen verrukken en een blijvende indruk achterlaten."

Seizoensgebonden, modern Europees eten van Sasha

Ik ben opgeleid aan Le Cordon Bleu en ontwikkel recepten voor Great British Chefs.

Wereldwijde smaken en barbecueën met Sean

Ik ben gespecialiseerd in barbecue en verfijnde Japanse, mediterrane en Midden-Oosterse gerechten.

Brits feestmaal met Karl

Voormalig banketbakker in Mayfair, momenteel werkzaam in UHNW-huishoudens om op maat gemaakte dinerservices te creëren

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca