Airbnb Services

Koks in London Borough of Brent

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Wereldwijde smaken en BBQ van Sean

15 jaar ervaring Ik heb gezorgd voor spraakmakende klanten, maar ik ben trots op positieve feedback van gasten. Ik heb commerciële kookkunst gestudeerd aan Melbourne Polytechnic en heb een masterclass gedaan in Texas BBQ. Gekookt over kolen op de beroemde Queen Vic Markets van Melbournes en nu een gedurfde smaak voor je

Italiaanse menu's van Giovanni

26 jaar ervaring heb ik in een verscheidenheid aan Italiaanse restaurants gewerkt, van moderne trattoria's tot fine dining. Ik heb mijn diploma behaald aan de culinaire school in Napels. Ik heb het genoegen gehad om te koken voor Valentino Rossi, Shevchenko en Riccardo Scamarcio.

Klassieke maaltijden en verfijnde proeverijmenu's van Alan

25 jaar ervaring heb ik gewerkt in lekker eten, luxe hotels en high-end gastropubs. Ik heb een NVQ Level 3-diploma in gastvrijheid en catering. Ik werkte bij Chapter One in Londen, waar ik het team hielp bij het winnen van een Michelin ster.

Seizoensgebonden plantedineren door Maisie

17 jaar ervaring werk ik nauw samen met biologische boerderijen en gebruik ik voedzame, met zorg geteelde producten. Jarenlange praktijktraining in verschillende keukens verbeterde mijn vaardigheden. Mijn bakkerij en eetcafé in Oost-Londen viert lokale ingrediënten met wereldwijde inspiratie.

Verse zelfgemaakte gerechten door Ane

7 jaar ervaring Mijn culinaire expertise is divers en verfijnd, gecentreerd rond liefde en saamhorigheid. Ik heb gastronomie gestudeerd in Brazilië, leer momenteel gelato en meer over Frans gebak. Ik werkte in een sterrenrestaurant en verbeterde mijn culinaire vaardigheden.

Eenvoudige ingrediënten, tonnen smaak van Panagiotis

11 jaar ervaring heb ik geleerd bij Angler, City Social en Pollen Street Social, allemaal met Michelin-sterren. Ik heb een tweejarig culinair programma in Griekenland afgerond met voorbereidingen en geavanceerde technieken. Ik was een heel jaar medewerker van de maand bij Angler, een Michelin-sterrenrestaurant.

Italiaans en Mediterraans lekker eten door Giovanni

11 jaar ervaring Ik heb ervaring met een chef-kok in restaurants met een Michelinster, luxe hotels en privé-evenementen. Ik heb getraind in fine dining en Michelin-sterrenrestaurants in Italië en het Verenigd Koninkrijk. Ik heb gekookt voor VIP's, CEO's en zelfs een koninklijke familie, en heb ook een luxe hotelervaring.

Eet als een rockster van Mitch

15 jaar ervaring kook ik heerlijk eten voor muzikanten zoals Metallica, Red Hot Chilli Peppers en Queen. Mijn liefde voor het koken van gezond eten is geïnspireerd door mijn ouders. Ik was te zien in The Sunday Times voor mijn werk met Metallica in 2024.

Romeinse keuken en wereldwijde smaken van Graciela

20 jaar ervaring Komende uit een familie van restaurateurs, mix ik Romeinse authenticiteit en internationale flair. Ik heb in 12 verschillende landen getraind en heb mijn vaardigheden in keukens van topniveau wereldwijd verbeterd. Ik was chef-kok voor de Engelse regering en presenteerde de Romeinse culinaire traditie.

Italiaanse en Japanse fusion van Massimiliano

15 jaar ervaring Getraind in Italië en Londen, heb ik diverse keukens beheerst en leid ik topkeukenteams. Ik heb in Italië culinaire kunsten gestudeerd en de basis gelegd voor mijn carrière. Ik heb teams in topkeukens geleid, zoals Roka, die mijn vaardigheden en leiderschap verfijnen.

Londense privékok - vers, kleurrijk koken

Tien jaar ervaring Ik ben een toegewijde chef-kok met een sterke achtergrond in particuliere huishoudens en superjachten. Ik ben opgeleid onder uitstekende chef-koks en heb mijn culinaire vaardigheden verbeterd. Ik heb in particuliere huishoudens en aan superjachten gewerkt.

Pan-Aziatische fusion door YE

Ik ben een Le Cordon Bleu Paris opgeleide, Maleisische privékok met uitgebreide culinaire ervaring - van kooklessen tot catering voor bedrijfsevenementen en privéfeesten - ik breng professionele vaardigheden en passie naar elk gerecht. Kenmerkende gerechten zijn Nasi Lemak, Maleisische curry kip, Satay, Mee goreng en verschillende zeevruchten en gebak. Ik heb in zes landen op vier continenten gewoond en naar meerdan40 landen gereisd. Ik deel graag mijn culinaire kennis, reisverhalen en aanbevelingen voor Londen en daarbuiten. Ik spreek Engels, Mandarijn, Kantonees en Maleis.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca