Airbnb Services

Koks in Miami Shores

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Comfortkeuken op maat door Maoz

Een scala aan maaltijdopties die zijn ontworpen om een diner op een reis van smaak te nemen.

Een smaakvol uitje met Sylvie - 4-gangenmenu

Verfijnde gerechten zijn de perfecte balans tussen hoogwaardige ingrediënten en een presentatie die zowel de ogen als de smaakpapillen verrukt

Wereldwijde hapjes door Andrew

Ik heb ervaring met wereldwijde gerechten voor privédiners, catering en evenementen.

Authentieke Italiaanse keuken door chef-kok Maria

Ik ben een privékok die koken heeft gestudeerd in Verona, Italië, met meer dan 20 jaar ervaring.

Wereldwijde fusion en gezonde menu's

Ik ben zeer bedreven in de internationale keuken, waaronder de Franse, Griekse, Italiaanse en Nieuw-Amerikaanse keuken.

Culinaire creaties samengesteld door Elena

Ik creëer onvergetelijke momenten waar smaak, schoonheid en verbinding samenkomen.

Comfortfood van chef-kok Dee

Ik combineer verschillende culturele keukens met moderne technieken in mijn kenmerkende gerechten.

Dineer als een koning – met chef-kok Marina Staver

Ik maak gastronomische maaltijden met zeldzame ingrediënten en artistieke presentatie voor VIP-klanten.

Chef Steele van Gordon Ramsay 's Nxt Lvl Chef s1

Ik was een van de 60.000 chefs die te zien waren in Next Level Chef, de wedstrijdshow van Gordon Ramsay op FOX.

Thuisdinerenmenu's door Ignacio

Ik heb restaurants met een Michelin-ster geleid, met Europese, mediterrane en veganistische gerechten.

Wereldwijde gastronomische smaken van Fabrizio

Ik maak mediterrane, Franse en Aziatische gerechten met hoogwaardige ingrediënten.

Modern Caribisch dineren met chef-kok Wynne

Ik combineer mijn Caribische roots met wereldwijde gerechten om vrolijke, betekenisvolle maaltijden te creëren.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca