Airbnb Services

Koks in Pozuelo de Alarcón

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Nomadische tapas om te delen

Ik heb ervaring in keukens in verschillende hoeken van de wereld, ik laat mensen genieten van een gastronomische ervaring alsof het restaurant thuis is.

Hispanic fusion-keuken bij je thuis door Jose

Ik ben chef-kok en heb deelgenomen aan programma's van Telecinco en Radio Televisión Española.

Gastronomische reis Fusion en internationale keuken

Ik ben een Peruaanse chef-kok met kennis van de Indiase, Thaise, Mexicaanse en Italiaanse keuken.

Mediterraanse smaak door Javier

Privéchef op jachten met meer dan 20 jaar ervaring rond de Middellandse Zee, reizend over onze zee en combineren van traditie, creativiteit, verse producten, eenvoudige gerechten, smaak en eerlijkheid.

Mediterraans Spaans eten

Ik ben chef-kok en professionele hamsnijder en geniet van het mengen van Mexicaanse en Spaanse smaken.

Unieke Jamaicaanse keuken door kingz kitchen

Ik bied authentieke Jamaicaanse gerechten met een moderne twist, waarbij ik gebruik maak van innovatieve technieken.

Chef-eigenaar van Canalla Izakaya Madrid

Ik combineer wereldwijde smaken met precisie en creativiteit.

Zielverzorgende gastronomie door Hugo

Met internationale culinaire smaken en technieken creëer ik maaltijden die emoties opwekken.

Smaken van de wereld - Fusierevaring

Le Cordon Bleu chef-kok met 15 jaar ervaring in toprestaurants en 5-sterren hotels.

Mediterraan dineren met Francesco

Ik ben een chef-kok, consultant en instructeur die passie en expertise naar mijn klanten brengt.

Italiaans lekker eten door Gio

Ik maak Italiaanse menu's voor een diverse klantenkring, van beroemdheden tot koninklijke families.

Authentieke Mexicaanse smaken door Sara

Ik maak gerechten die verhalen vertellen en Mexico naar de tafel brengen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca