Airbnb Services

Koks in Seminole

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Eigen diner door chef-kok Mack.

Ik creëer speciale culinaire ervaringen met een mix van Franse, Nigeriaanse en Aziatische smaken.

Van boer tot bord op een hoger niveau door Courtney

Ik creëer intieme, seizoensgebonden dinerervaringen met een focus op verbinding en voeding.

Franse en mediterrane keuken door Kathryn

Ik maak onvergetelijke maaltijden met een Europese touch.

Hawaiiaanse regionale keuken door Juan

Ik gebruik verse, lokale ingrediënten en wild.

Driegangenkeuken door Jasmine

Ik ben goed thuis in de culinaire wereld en geloof dat eten je net zo goed moet laten voelen als het smaakt.

Creatieve wereldwijde keuken door Jason

Ik maak gerechten uit alle culinaire stijlen, van Koreaanse fusion tot zuidelijke klassiekers.

Verfijnde huiselijke gerechten door chef-kok Arnae

Ik kook maaltijden met een speciaal ingrediënt: liefde. Dat heb ik geleerd in de keuken van mijn oma.

Een voorproefje van schoonheid met chef-kok Louise Sidne

Ik maak vegetarische gerechten en vuurgegrilde eiwitten, waarbij ik kleur en ambacht combineer.

Japans en mediterraans dineren bij Cinnamon

Ik maak heerlijke, voedzame maaltijden op maat voor unieke smaken.

Modern Texas Fire door chef-kok Van Dorn

Opgeleid aan de Leiths School of Food and Wine, Executive Chef voor Hill Country Catering.

Een stoel aan de tafel van de chef-kok in de jurk

De Chef in the Dress, geboren in het zuiden en modebewust, combineert zuidelijke roots met wereldwijde smaken, gezondheid en welzijn, en brengt verhalen en luxe naar je gepersonaliseerde eetervaring

De Cedric Frazier Experience

Ik heb culinaire expertise gecombineerd met een passie voor het tot leven brengen van visioenen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca