Airbnb Services

Koks in Seminole

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Wereldwijde smaken door Alejandro

Ik ben gepassioneerd door culinaire innovatie en geïnspireerd door lokale en seizoensgebonden ingrediënten.

Creatieve wereldwijde keuken door Jason

Ik maak gerechten uit alle culinaire stijlen, van Koreaanse fusion tot zuidelijke klassiekers.

Fusion uit Texas en New Orleans door Chefs United

De grote, gedurfde Texas-stijl met de smaak en pit van New Orleans.

Creoolse keuken: een voorproefje van New Orleans door chef-kok D

Ik breng de levendige smaken en soulvolle tradities van New Orleans naar je tafel en maak authentieke gerechten die ons rijke culinaire erfgoed vieren.

Elegante catering door Louise Sidne'

Het creëren van prachtig, heerlijk eten afgestemd op unieke klantervaringen.

Creools geïnspireerd dineren door Christina

Ik maak onvergetelijke Creoolse menu's met verse, lokale ingrediënten.

Verfijnde menu's door Elizabeth

Ik bereid gastronomische gerechten met producten van lokale boeren. Van boer tot bord.

Japans en mediterraans dineren bij Cinnamon

Ik maak heerlijke, voedzame maaltijden op maat voor unieke smaken.

Traditioneel Cubaans diner door Mara

Als je nog geen Cubaans eten hebt geprobeerd, mis je een smaakexplosie! Ik serveer authentieke Cubaanse gerechten die smaken naar abuela's keuken - vol hart, kruiden en traditie! Je wordt er verliefd op!

Modern Texas Fire door chef-kok Van Dorn

Opgeleid aan de Leiths School of Food and Wine, Executive Chef voor Hill Country Catering.

Eigen chef-kok Cinders & Salt

Ik volgde een opleiding bij Johnson & Wales en heb mijn vaardigheden als souschef bij Commander's Palace aangescherpt.

Hawaiiaanse regionale keuken door Juan

Ik gebruik verse, lokale ingrediënten en wild.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca