Airbnb Services

Koks in Winter Park

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Zuid-Indiase keuken door John

Ik maak verse, authentieke maaltijden en doneer een deel van elke bestelling aan kinderen in nood.

Dining by Bruno

Ik ben een chef-kok die gespecialiseerd is in de Italiaanse en Braziliaanse keuken met een Amerikaanse twist.

Culturele fusionkeuken door Angines

Ik waardeer elk detail in mijn gerechten en combineer wereldwijde invloeden die unieke smaken creëren.

Laten we gaan eten met Dre

Klas van elegant als het gaat om mijn gasten met gedurfde volledige gunsten

Gezonde maaltijden voor het hele gezin van chef-kok Kamari White

Een selectie van gerechten, waaronder: Amerikaans, Zuidelijk, Vis, Steakhouse, Spaans, Sushi, Ramen, Japans, Mexicaans, Mediterraans, Italiaans, Jamaicaans, Veganistisch en Geserveerde Desserts.

Seizoensgebonden Chef's Table door Harry

Ik ben super gepassioneerd door koken, ik kook altijd met liefde in mijn gerechten en mijn doel is om een maaltijd te maken die je nooit zult vergeten!

Prachtig geserveerd dineren door Valerie

Ik breng maaltijden van restaurantkwaliteit naar je toe, compleet met bereiding in huis.

Innovatief dineren met Valentina

Gepassioneerd door verse, lokale ingrediënten en innovatieve kooktechnieken.

Magische menu's van Dillon

Ik ben een chef-kok die bij Disney heeft gewerkt en houdt ervan om een show te geven en een verhaal te vertellen.

Wereldwijd geïnspireerde gerechten van chef-kok Hak

Ik combineer wereldwijde smaken met verse ingrediënten en gedurfde kruiden.

Tafels met gastronomische hapjes door TURRAS

Ik maak prachtige, handgemaakte smeersels voor speciale gelegenheden en feesten.

Verheven gastronomische smaken door chef-kok Shanna

Ik maak onvergetelijke gastronomische dinerervaringen met verse, lokaal geproduceerde ingrediënten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca