Airbnb Services

Koks in Buccinasco

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Eigentijdse Milanese gerechten door Cloe

Ik combineer traditionele Noord-Italiaanse smaken met moderne technieken om vrolijke evenementen te creëren.

Italiaanse fusion dineren met Daniele

Koken op lage temperatuur is mijn specialiteit. Ik hou van traditie, maar geniet van het maken van fusiongerechten.

Italiaans dineren bij Giulio

Ik ben een voormalige restauranteigenaar in Italië en ik deel graag mijn passie voor eten.

Manuels heerlijke banketten

Ik heb Mirosa opgericht, een ambachtelijke snoepwerkplaats.

De Milanese specialiteiten bereid door Omar

Ik heb gewerkt in high-end restaurants zoals Al Garghet, Beefbar en DaV Milano.

Italiaanse fusion fine dining door Gianmarco

Drie eetgelegenheden die Italiaanse traditie combineren met Aziatische en Zuid-Amerikaanse invloeden.

Persoonlijke chef thuis

Authentieke Italiaanse keuken, verse en lokale grondstoffen, creativiteit en kunst op het bord.

Chef bij jou thuis: een reis door de traditie

Traditionele Italiaanse gerechten met een persoonlijke touch: we brengen de recepten die ons zijn doorgegeven naar uw tafel, om u een unieke gastronomische ervaring te bieden, die smaakt naar geschiedenis en authenticiteit

Andrea's mediterrane gerechten

Van Londen tot Il Liberty in Milaan, ik kook met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen.

Italiaanse thuiskeuken door Lydia

Authentieke Italiaanse keuken, verse en lokale grondstoffen, creativiteit en kunst op het bord.

Zuurdesempizzakok aan je tafel door Andrea

Pizza's maken met een unieke zuurdesem en een seizoensgebonden menu dat je nergens anders vindt.

Italiaanse keuken van Maria Rosaria

Ik maak menu's die traditie en innovatie combineren, met hoogwaardige ingrediënten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca