Airbnb Services

Koks in Gif-sur-Yvette

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Creaties van chef Matteo – Smaak & passie

Elk gerecht is een unieke creatie, geïnspireerd door de seizoenen en mijn ervaring. Mijn doel: je zintuigen prikkelen met oprechte, royale gerechten vol karakter.

Privéchef Bastien

Als chef-kok aan huis bied ik een royale en creatieve culinaire ervaring, met respect voor de producten en harmonie van smaken, en met de nadruk op de Franse gastronomie.

Privékok Toko Essom

Een intuïtief gedurfde en creatieve keuken, gemaakt met voortdurend evoluerende finesse die je die passie bij elke hap doorgeeft, een intieme keuken die wordt gedicteerd door de seizoenen

Zoete/ hartige brunch

Om een goede tijd te hebben op zondag en te genieten van het Parijse leven, laat u verleiden door deze gastronomische brunch

Hedendaagse Franse keuken door Margot Beck

Als gepassioneerde chef-kok creëer ik verfijnde en ethische plantaardige en bloemige gastronomische ervaringen, waarbij ik lokale, seizoensgebonden producten en op maat gemaakte gerechten en wijnen of cocktails combineer.

La Dolce Vita aan tafel

De keuken is voor mij het hart van mijn cultuur: eenvoud, traditie en gezelligheid omgezet in authentieke ervaringen.

Menu van Antonin

Ik neem alle informatie van de klanten vooraf, smaken, wensen, speciale wensen voordat ik een menu opstel dat ik later kan aanbieden voordat de klant het valideert.

Geïnspireerde Franse keuken, door Christophe

Ik nodig je uit om een originele ervaring te beleven door middel van een gezellige keuken vol smaakvolle ontdekkingen.

Seizoensgebonden Franse gerechten van Nabil

Ik vier de eenvoudige schoonheid van seizoensproducten door mijn keuken.

Wereldwijde smaken door Patrick

Laat me je meenemen op een wereldwijde smaakreis met een verscheidenheid aan gerechten binnen handbereik.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca