Airbnb Services

Koks in Santa Cruz de Tenerife

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Santa Cruz de Tenerife

Kok

Moderne keuken van de auteur met traditionele ziel

20 jaar ervaring begon ik met koken op mijn 17e in Italië en leerde ik de ware betekenis van chef-kok zijn in Parijs. Ik heb getraind in praktijkervaring in Italië, Parijs en Tenerife. Ik heb in heel Europa gewerkt en heb traditie en innovatie geleerd in Italië, Frankrijk en Spanje.

Kok

Modern Izakaya-dineren van Marx

8 jaar ervaring Oorspronkelijk uit de Filipijnen, begon ik in multimedia voordat ik mijn passie vond: koken. Ik ben opgeleid aan de Lyceum University of the Philippines en richt me op Aziatische keukens. Ik verfijnde mijn vaardigheden door meergangenmaaltijden te bereiden in een moderne izakaya-omgeving.

Kok

Mediterraan dineren met chef Roberto

30 jaar ervaring creëer ik wereldwijde culinaire momenten voor verjaardagen, retraites en familiebijeenkomsten. Ik begon mijn culinaire reis op mijn 18e en deed praktijkervaring op in eetgelegenheden over de hele wereld. Ik bied een intiem diner aan waar gasten uit de eerste hand getuige zijn van het culinaire proces.

Kok

Santa Cruz de Tenerife

Food Rebel by Eros

16 jaar ervaring heb ik een merk gecreëerd dat door heel Europa heeft gereisd, waaronder Frankrijk, Italië en Luxemburg. Ik heb in Madrid en Marseille getraind met chef-koks zoals Albert Adriá, Oriol en Jamie Oliver. Ik ben finalist geweest in verschillende toernooien en kampioenschappen met de Spaanse kookselectie.

Kok

Haute-keuken op straatniveau

20 jaar ervaring heb ik mijn culinaire identiteit gemaakt door in keukens met Michelin-sterren te werken met gerenommeerde chef-koks. Ik ben opgeleid door chef-koks zoals Albert Adrià, Elkano en Jamie Oliver. Ik werkte in 1, 2 en 3 Michelin-sterrenkeukens met gerenommeerde chef-koks.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca

Meer services