Airbnb Services

Koks in Santa Rosa

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Santa Rosa

Kok

Zuidoost-Aziatische fusion van Keo

19 jaar ervaring bracht ik een van eigen bodem liefde voor de Aziatische keuken naar Laotiaanse, Thaise en Japanse restaurants. Ik heb mijn passie voor Aziatische keukens omgezet in een carrière in restaurantkeukens. Van jongs af aan werkte ik mijn liefde voor Laotiaans, Thais en Vietnamees eten tot een baan.

Kok

Santa Rosa

Wereldwijde menu's van Tom

13 jaar ervaring Mijn focus ligt op het verzorgen van fine-dining-evenementen en het aanbieden van een breed scala aan keukens. Ik ben autodidact met ervaring in drie gerenommeerde cateringbedrijven in de Bay Area. Ik heb meer dan 250 evenementen verzorgd voor groepen van elke omvang en het verdienen van de beste online recensies.

Kok

Het beste van Californië met chef-kok Dave

Ik heb veel terrein gedekt als chef-kok, voedselschrijver en fotograaf, er is weinig ongedaan gemaakt. Het is een wilde rit geweest en ik hou van praten. Mijn culinaire ervaring is gevormd rond Puro Californio, met inheemse voorouders die teruggaan voordat de Spanjaarden arriveerden. Deze wortels lopen diep in afkomst en houding. Mijn gehemelte trekt uit West Coast Americana, Regionaal Mexicaans, Mediterraans, Marokkaans en zelfs aspecten van Vietnamees. De Californische ervaring zit in mijn bloed en de puurste uitdrukking daarvan is via de plaat en de pen. Ik heb ook een korrelige, sentimentele kant die ik in elke voorbereiding giet. Elk gerecht heeft een verhaal en dat verhaal verdient het om verteld te worden. Ik ben er trots op dat ik super makkelijk ben om mee te werken, eten moet leuk zijn en ik denk dat goed gezelschap zorgt voor de beste ingrediënten. Laten we een maaltijd eten om nooit te vergeten!

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca