Airbnb Services

Koks in Seattle

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

TopNocheyHibachiLLC & Catering

Een zalige ervaring creëren die is afgestemd op elke unieke klant

Lokale, duurzame, biologische hapjes en maaltijden

Meer dan een decennium in de PNW heb ik relaties gesmeed met lokale boerderijen, visboeren, slagers en ambachtslieden die me zullen helpen om je het hele jaar door het beste van het seizoen te bieden.

Moderne Aziatische lekkernijen van My-Hanh

Ik heb twee kookwedstrijden gewonnen en de top 80 gehaald op Gordon Ramsay's MasterChef.

Alle culinaire gemakken door Key's Catering

Nadat ik mijn vaardigheden bij Le Cordon Bleu had aangescherpt, begon ik mijn bedrijf om creatieve maaltijden aan te bieden die met wereldwijde technieken waren bereid.

Plantaardig en mediterraan door Teresa

Ik breng creativiteit en elegantie naar mijn focus op plantaardige en mediterrane gerechten.

Dineren op maat door Caitlin

Ik breng gastronomische gerechten en een focus op gastvrijheid en klanttevredenheid naar je tafel.

Privé fine dining door Ryan

Ik ben een professionele chef-kok die gepassioneerd is over verse, lokale en duurzame ingrediënten.

Luxe wereldwijde keuken door Thomas

Door via eten contact te leggen met mensen, breng ik wereldwijde smaken en verfijnde troost naar elk bord.

Mediterraan en plantaardig, door Teresa

Ik werk nauw samen met individuen en gezinnen die gezonder willen eten.

Van boerderij en zee naar tafel

Mijn gerechten draaien om seizoensgebonden ingrediënten, die met zorg worden verrijkt.

Zuidelijke, zeevruchten en Italiaanse smaken door Larson

Ik meng zuidelijke, Tex-Mex, barbecue, zeevruchten en Aziatische smaken tot onvergetelijke gerechten.

Gedurfde wereldwijde smaken van Vothana

Ik maak maaltijden en gerechten die mensen bij elkaar brengen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca