Airbnb Services

Koks in Sur

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Sur

Kok

Zoete fusion-ervaringen van Maria

12 jaar ervaring Ik hou van gebak sinds ik een kind was en begon mijn eigen gebak en cateringbedrijf. Ik studeerde aan Le Cordon Bleu in Lima, Peru, waar ik twee jaar heb gewoond en gewerkt. Ik heb een master in Restaurant Pastry and Sweet Cuisine in Spanje afgerond.

Kok

Wereldse smaak - Fusion-ervaring

15 jaar ervaring na de culinaire school heb ik mijn vaardigheden aangescherpt in vijfsterrenhotels en gerenommeerde restaurants. Ik leerde haute cuisine-technieken bij Le Cordon Bleu Madrid. Ik combineer technieken en tradities van over de hele wereld.

Kok

Soul-nourishing fine dining by Hugo

16 jaar ervaring In acht landen heb ik voor verschillende evenementen in woningen, villa's en jachten gewerkt. Ik blijf altijd nieuwsgierig, leer voortdurend en evolueer bij elk project. Ik heb gekookt in Spanje, Frankrijk, Monaco, Italië, Duitsland, de VS, Mexico en Uruguay.

Kok

Mediterrane verfijnde fusion door Jose

20 jaar ervaring richt ik me op de mediterrane keuken met hoogwaardige Spaanse ingrediënten. Na mijn studie aan een horecaschool werkte ik in restaurants met een Michelinster. Ik werkte in restaurants in 5-sterren GL-hotels en Relais & Châteaux.

Kok

Globetrotting proeverijmenu's van Alejandro

15 jaar ervaring Koken is niet alleen een passie. Het is mijn manier om verhalen te vertellen door middel van smaken en herinneringen. Ik heb gebak en Franse keuken geleerd in Centre de Formation d 'Apprentis in Frankrijk. Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt tijdens het werken in gerenommeerde restaurants zoals Pujol en Noma in Copehagen.

Kok

Gastronomische gerechten van Alberto

25 jaar ervaring Ik ben een culinair adviseur en chef-kok met een passie voor lesgeven. Ik heb getraind in Michelin-sterrenrestaurants zoals Akelarre en El Celler de Can Roca. Ik ben culinair adviseur en directeur bij Summumm.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca