Airbnb Services

Koks in Fontenay-sous-Bois

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Creatieve tafels door Stanislas

Ik heb over de hele wereld gewerkt en meer recent bij La Table de Cybèle.

Privéchef Yohan Dzierzbicki / isda

Mijn doel is om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden door gerechten te presenteren die zijn gemaakt met de beste seizoensgebonden ingrediënten.

Creatieve menu's van Faustine

Als chef-kok aan huis bedenk ik creatieve recepten die esthetiek en verrukking combineren.

Zoete momenten van chef Fanny

Ik maak heerlijke zelfgemaakte desserts en creëer een zachte en gezellige sfeer voor een onvergetelijk zoet moment.

Creatieve maaltijden door Carla

Ik bied een keuken aan die is geïnspireerd op mijn werk in sterrenrestaurants.

Privékok Andrea

Italiaanse keuken, traditie, creativiteit, aangepaste gerechten, zintuiglijke ervaring.

Menu's van de chef-kok uit je koelkast door Philippe

Als chef-kok van sterrenrestaurants sinds 2009 creëer ik recepten om het dagelijks leven te sublimeren.

AlkimiaChef door Giovanni

Ik ben gespecialiseerd in de Italiaanse keuken en creëer ervaringen van gezellige huiselijke diners tot elegante evenementen, waarbij ik traditie, smaak en een echte Italiaanse smaak combineer.

Gastronomische ontdekking met chef Kirill

Ik ben gepassioneerd door mijn werk in de keuken, ik werk al meer dan 12 jaar als kok, en nu als chef-kok, ik ben volledig toegewijd aan mijn werk

Maaltijd aan huis door Laura

Verschillende sterrenervaringen, dan op maat gemaakte creatie voor privéprestaties, van lunch tot bruiloft van 200 personen

Seizoensgebonden en smakelijke keuken door Nathan

Zelfgemaakte, smakelijke en seizoensgebonden maaltijden, thuis bereid voor een comfortabel en praktisch verblijf. Proef de lokale smaken zonder een vinger uit te steken.

Seizoensmenu's door Amina

Als thuiskok had ik de gelegenheid om te koken voor Lacoste en Bonne Maman.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca