Airbnb Services

Koks in Homestead

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Gourmetontbijtspread

Ik neem de vaardigheden die ik in toprestaurants heb geleerd mee naar elke maaltijd.

Smaakvolle Kreationz van chef-kok Jay

Ik heb voor beroemdheden gekookt en bij de gastronomische restaurants Flemings en Benihana gewerkt. Finalist in de Chef Karla's Favorite.Chef Competition. Opgeleid aan het Art Institute Ft. Lauderdale.

Soflosushi Omakase

Een unieke Japanse of fusion omakase-ervaring.

Kom binnen, laat me je voeren.

Soulfood met een vleugje pit: waar comfortfood en creativiteit samenkomen en elke hap een verhaal vertelt.

Dineren op Michelin-niveau door Collin

Ik heb 10 jaar als chef-kok in een villa in Miami gewerkt en volgde een opleiding aan het San Diego Culinary Institute.

Gedurfde pasta's en mediterrane gerechten van Julio

Ik leid een cateringbedrijf en heb gekookt voor Luis Fonsi en de Latin Grammy Awards.

Chef 's Table Experience met chef Adrianne

Een zorgvuldig geselecteerd gastronomisch menu uit Miami met lokale producten en ingrediënten.

Echte Italiaanse smaken door chef-kok Lucia Marinelli

Ik ben opgeleid door bekende chef-koks in Milaan en ben gespecialiseerd in het maken van authentieke Italiaanse gerechten.

Vang en kook met een chef-kok

Glimlach en kwaliteit

Brunchbijeenkomsten en gebakjes van Lior

Privé banketbakker met klassieke opleiding en influencer-klanten.

Verfijnde privé-diners gemaakt door Gourmet Hustle

Ik ben een privékok en verzorg feestelijke maaltijden, etentjes en meerdaagse verblijven. Ik regel alles, zodat je verblijf zorgeloos en aangenaam is en je volledige gemoedsrust hebt.

Tapas- en paellacatering

Ik ben een chef-kok uit Barcelona en serveer authentieke Spaanse gerechten. Ik bereid paella en tapas ter plaatse voor privé-evenementen, feesten en onvergetelijke eetervaringen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca