Airbnb Services

Koks in Issy-les-Moulineaux

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Traditioneel Frans menu van Ashiq

Ik ben een persoonlijke chef-kok die in een restaurant is opgeleid en Franse maaltijden met meerdere gangen aanbiedt.

Authentieke Japanse culinaire ervaring in de omgeving van Parijs

Als privékok kook ik familierecepten en traditionele Japanse gerechten zoals je die in een izakaya vindt

Franse gastronomie door chef Loïc Krimm

Als chef-kok aan huis sinds 10 jaar en met 21 jaar ervaring in de keuken, bied ik verfijnde en op maat gemaakte Franse gastronomie, om uw maaltijden om te zetten in uitzonderlijke momenten.

Ik ben je privékok voor de dag

Menu op maat, aangepast aan jouw voorkeuren, voor een maaltijd of de hele week.

Franse gastronomie door Killian

Mijn culinaire aanpak is nauwkeurig, creatief en milieubewust.

Culinaire reis door Gustave

Ik heb samengewerkt met merken Moët Hennessy, Biotherme, Les Sources, Danone, Elle&Vire.

Franse fusionkeuken door Cyril

Ik vertegenwoordig lekker eten in Frankrijk en ik ben een provocateur van culinaire emotie.

Verfijnde en moderne keuken door Trio Chef

We zijn een team van drie chef-koks die gespecialiseerd zijn in moderne gebak- en hartige gerechten.

Eigen eetkamer met Franse invloeden door Simplice

Privékok gespecialiseerd in elegante, seizoensgebonden gerechten met een verfijnd, persoonlijk tintje.

Franse gastronomie door Jeff

Ik kook verfijnde gerechten met seizoensproducten.

Afro-Caribische gastronomie door Jonathan

Een verfijnde mix van Franse gastronomie en Afro-Caraïbische soul, met een tropische flair.

Een Levantijns feestmaal door Or

Privékok in Parijs, gespecialiseerd in eigentijdse Levantijnse gerechten. Mijn kookkunst combineert traditionele smaken met moderne technieken voor unieke, intieme dinerervaringen

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca